Kategorier
Inspiration - Kök Inspiration - Vardagsrum Stylingjobb

Våningskänsla på Söders höjder

I senaste numret av Rum Hemma finns ett fint reportage hemma hos Marion Kronberg och hennes familj på Södermalm i Stockholm. På 10 sidor i nummer 3 kan man nu läsa om parets inredningsfilosofi, inspiration och en evig jakt.

Jag har stylat till bilderna, Helena Nord har fotat och Amina Djemili har skrivit reportaget och här kommer några av bilderna men för hela känslan – så rekommenderar jag starkt – ett inköp av senaste Rum Hemma.

Trevlig lördag!
/J.

Foto: Helena Nord, styling: Jenny Martinsson, för RUM hemma
Kategorier
Stylingjobb

Mios vårnyheter i ett gammalt gjuteri

Häromveckan fick jag hem Mios vårkatalog i brevlådan och snabbt som tusan bläddrade jag fram till dessa bilder som jag stylat. I ett gammalt gjuteri i Lidköping. Jag älskar lokaler som dessa, gamla, vackra och med en egen historia inristad i väggarna.

Dagarna här med Team-Mio och fotografen Jonas Gustavsson var mycket trevliga och jag tycker bilderna blev väldigt fina..

En ära att få jobba i miljöer som dessa, en fin och historisk kuliss till Mios vårnyheter ✨ 

Foto: Jonas Gustavsson, pressbilder Mio Möbler
Kategorier
Inspiration - Kök

Estetiska matbord

Danska Moebe fyller 10 år 2024 och jag har beundrat deras design hela deras livstid. I veckan fick jag ett pressmeddelande med varumärkets nyheter och som vanligt så gillade jag dem, för sin enkelhet. I dessa bilder visas The Rectangular Dining Table med en linoleum yta. Fint tycker jag och sen har jag en liten personlig cruch på ljust och fräscht just nu som i dessa pressbilder.. känns nästan lite retro eller?

/J.

Foto: pressbilder Moebe
Kategorier
Mitt liv

Min studio

Och här kommer en liten kont(r)aktannons såhär i bloggflödet. Det här är en glimt av rummet jag hyr i Gustavsbergs Gamla Porslinsfabrik. Jag kallar det Min studio. Vet egentligen inte vad definitionen av studio är men för mig landar det rätt. Jag har inte varit här så mycket på flera år faktiskt men nu har jag hittat tillbaka och utgår härifrån och jobbar här dagar framför skärmen. Men konstellationen har ändrats och jag söker nu en roomie som vill dela rummet på 30m2 med mig. Så vet du någon eller kanske du själv som söker någonstans att jobba och utgå ifrån på Värmdö så hojta gärna till!

/J.

Foto: Jenny Martinsson
Kategorier
Inspiration - Sovrum

Rosa sovrumsväggar & 5 tankar

Första söndagen i februari och i helgen har vårsolen tittat fram så vi här på Värmdö fick en liten liten glimt av kommande vår och jag har hunnit tänka klart mina tankar. Så här kommer ett inlägg med 5 tankar jag haft i helgen…

– Vårsolen fick mig att göra ett ryck att leta fram ljusa jeansen och randiga skjortan längst in i garderoben och solglasögonen dammade jag också av. Det kanske är lite lite tidigt än att kalla det vår men 1 mars, då kommer jag gå all in på vår.

– Apropå vår så kom jag att tänka på dessa bilder som jag stylade för några år sedan. Med en pastellig rosa kulör på väggarna till ett tonårssovrum. Just rosa känns vår för mig och det är så lyxigt som stylist att få testa olika färger utan att göra om hos mig själv.

– Jag vet förresten om att min blogg är lite trasig just nu. Det går inte att kommentera och så.. men om du har en fråga nu eller senare så finns jag även på Instagram. Jag ska ta tag i det där någon dag.. sånt tekniskt är ju så tradigt.

– & jag finns nu på Threads. Instagrams nya svar på X (Twitter). Det jag känner är bara att det är så jäkla käckt, hurtigt och många rappa käftar där. Kanske bara de som kommer upp i mitt flöde men det känns lite krystat. Vi får se, om Hemtrender på Threads är här för att stanna eller ej – men kul att testa iaf!

– Kommande vecka är det designvecka i Stockholm. Det är omöjligt att gå på allt men ett besök på Möbelmässan är tanken iallafall. På lördag (10 februari) är det öppet för allmänheten så alla kan ju gå om man vill!

Oavsett hur din vecka så ut så önskar jag dig en fin!

/J.

Pressbilder Mio Möbler, foto Jonas Gustavsson, stylat av mig.