15% rabatt på Nordic Art House

I onsdags tyckte ju jag att vi skulle slå ett slag för konsten –kommer ni ihåg? Jag insåg efter än mer surfande att konst med 1 ex. oftast har en lite högre prislapp, dock inte konst(igt) egentligen! Efter ännu mer surfande fann jag webbshopen Nordic Art House som samlat prints av fotografer och illustratörer i mindre upplagor. Alltså inte massproducerad konst utan i mindre upplagor och med allt som oftast en signatur av konstnären på varje exemplar, något som känns mer unikt än mycket annat idag. Några av mina favoriter är fotografiet av Curt Götlin, illustrationen av Amelie Hegardt, Rain av Aurora Kroon och Rockabilly av Erika Blomgren. Prislapparna ligger på 500kr och uppåt. 

Så nu tycker jag vi smygstartar helgen med att ge alla Hemtrenders läsare 15% rabatt på hela Nordic Art House sortiment septembermånad ut, uppge HEMTRENDER vid beställning så avdrages rabatten. Fortsatt fin fredag till er!


Foto: NordicArtHouse.com

0 tankar om “15% rabatt på Nordic Art House

  1. MissStorm says:

    Jag gillar också Amelies illustrationer. Kul med konst! Och att det finns så många olika åsikter om vad som är konst. Och vad som är bra konst…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *