Kategorier
Produktnyheter

FORMEX: Nya namn

Ja, nu har Formexstressen avtagit något, det tar allt några dagar och samla sig efter alla intryck. I detta inlägg visar jag några av de namn som jag tror vi kommer se och höra mer av i framtiden. Trevlig fredag!

Lucia Home
Jag fastnade för de fina förpackningarna (som vunnit pris faktiskt) först och främst men efter att ha luktat på produkterna och fått varumärket beskrivet för mig så är intrycket väldigt positivt. Lucia Home är från Canada och är idag stora i grannlandet Norge men vad jag kan se på deras hemsida så finns de ännu inte i Sverige så de söker återförsäljare vad jag förstår.  

Min Josefine
Jag träffade norska Josefine som driver sitt egna märke Min Josefine. Hon gör bordstabletter, underlägg och virkade överdrag för glas skålar/vasar. Hon söker just nu en agent i Sverige men finns alla redan på några orter i vårt avlånga land. Hon kommer jag hålla ögonen på.

Hinza
Ja, nu är jag ute och snurrar lite på andra områden än inredning. Jag vet. Men dessa plast- väskor från Hinza var verkligen iögonfallande. Några kanske känner igen väskan, den till- verkades under 50-talet men slutade tillverkas då butiker började med plastkassar, men nu är den tillbaka. Till inredningen tänker jag att de kan användas till tidningssamlingen, som en färglad förvaring för vedträn framför brasan eller som förvaring för vantar och mössor i hallen. Så en inredningsdetalj ändå väl?

Foto: Jenny Martinsson

5 svar på ”FORMEX: Nya namn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *