En favorit i Vasastan

Nu är jag tillbaka på kontoret hos Mr Perswall men några gånger om året lämnar jag min kontorstol i stark cerice (alla på Mr P. har sina egna färg..) för att vara på location och fota till kommande kollektion.
I helgen såg jag att fina foton på lägenheten i Vasastan som användes till fotningen av Communication cirklar runt i inredningsvärlden. Fotona kommer från ett reportage hos Sköna Hem och när jag ser dem minns jag varenda liten detalj som jag blev förälskad i redan då. Allt från KORV-plansch, till tidningshögen ”på hjul” och den smarta skoförvaringen i hallen som kan agera både avlastning, bord och sittplats. Vill ni se mina foton från lägenheten så hittar ni dem i mitt arkiv. Läget var dessutom perfekt, undrar kanske om lägenheten kommer vara till salu det närmaste? känns som en TREND att publicera sitt fantastiska hem precis innan man lägger ut det på Hemnet. Vi får helt enkelt hålla ögonen öppna för er med stora plånböcker.


Foto: lånade av Sköna Hem

0 tankar om “En favorit i Vasastan

  1. Frida says:

    Just därför undrar jag om inte Frida Fahrman snart är i stånd att sälja sin lägenhet. Enligt hennes blogg vankas reportage i kommande ELLE Interiör…. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *