Hemma hos Emma Olbers

Emma Olbers är en framgångsrik formgivare som för mig är mest känd för sitt miljötänk. Emmas hem på Södermalm, Stockholm visades nyligen i DN för alla att beskåda och beundra. Vit bas med rolig och naturlig inredning.
Hennes egen design skåpet Brev som ni ser på fotona som sängbord och som plåtskåp i hallen säljs nu hos Asplunds och de är ju så fina, vill ha! Vill ni ser fler foton eller läsa hela reportaget om Emma så finner ni det här.


Foto: dn.se

0 tankar om “Hemma hos Emma Olbers

  1. Designtjejen/Emmelie says:

    Så fint! Åhhhh, vill jätte gärna ses när jag är i götet!!!! Det hade verkligen varit jätte kul! Attan, attan, jag är inte nere så ofta, men hör av mig när jag kommer nästa gång! Hoppas att du har haft en jätte skön långhelg!
    Kramar

  2. pernilla plaza interiör says:

    Hej gullis! Åh vi hade det så bra, jag ville inte hem! Men nu är det mysigt hemma med, solen värmer och jag sitter med dörren öppen… Ett litet minus är min pollenallergi som är överjäklig idag!

    Du gör alltid så fina och välarbetade inlägg, duktiga du! Det finns tyvärr ingen chans att jag kommer iväg i helgen och jag är SÅ ledsen för det, men jag ska försöka komma över det NU. Måste hälsa på dig en annan gång! KRAM!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *