Hjälp sökes

Fick en present av fina Frida förra veckan, den digitala Bloggskolan som hon gjort tillsammans med Anna-Karin och Clara (Tack Frida!). Kapitlen har jag gått igenom i helgen och blogginspirations- kontot är nu uppladdat till max! Bloggskolan finns just nu till specialpris och kan varmt rekommen- deras för er som funderar på att starta en blogg eller till er som redan bloggar men vill få lite bättre koll på lagar och regler och om möljigheter som finns. 
 
Mitt första steg med Hemtrender är att ta en titt på designen, främst min HEADER och här behöver jag hjälp. Är du kanske en illustratör eller bara helt enkelt grym på att designa digitalt så maila mig gärna, hemtrender@gmail.com.
Nu ska jag surfa vidare här, dags för lite planering inför kommande helg i Stockholm!
 
Foto: Jenny Martinsson

0 tankar om “Hjälp sökes

 1. Fanny says:

  Jag fick också denna fina present, och jag tyckte det var lite intressant att läsa för mig som är ny på det här !:) Visste inte att det skulle komma Bloggskolan 2? Kanske vore någo! 🙂

  Ha en fin dag! Kram Fanny

 2. Malin says:

  Låter spännande 🙂 Är självlärd i sådant men absolut inget proffs, Hoppas du hittar något som kan hjälpa dig och lycka med din nya header

 3. Sofia says:

  Men vad gullig du är! 🙂

  Jag blev jätte glad för din kommentar, you kind of made my day.

  Jag har också plöjt igenom den digitala bloggskolan, men jag måste nästan hålla med Tanja. Jag hade velat ha mer. För någon som är lite insatt i bloggvärlden redan så var det inte så mycket som var "nytt". Men jag gillar verkligen Frida!

  Ha en skön kväll!

  Kram

  • Jenny says:

   Roligt at höra =)True, True, var väl mer de sista två kapitlen som var mer för oss men ser framemot om det blir en Bloggskola 2, då kanske den blir mer för oss som bloggat lite längre=)

   Kram
   Jenny

 4. På Selmas gata says:

  Jag måste säga att jag blev ganska besviken på bloggskolan som jag inte tyckte bjöd på så mycket nytt. Jag hade förväntat mig mer helt enkelt.

  Underbara Clara pratade dessutom väldigt fort och passar iaf mig bättre i skrivande form. Frida däremot hade en väldigt behaglig framtoning. Försökte googla innan för att få reda på vad andra tyckte men hittade väldigt lite. Men men, så är det ju i livet att vi tycker olika. //Tanja

 5. S O F I A says:

  Jag kan bara göra vanliga enkla designer så jag är nog tyvärr inte rätt person för det jobbet :/ 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *