Skip to content

Vilken Vee Speers ska jag välja?

Just nu sitter jag på tåget till Stockholm för en liten minisemester. Jag hoppas hinna med ett besök till Fotografiska i helgen och då köpa med mig någon av de fina affischerna från Vee Speers. Men jag vet inte vilken jag ska välja, Ballerinan känns som man sett mest, har man kanske börjat tröttna? Jag tycker att flickan med masken är väldigt faschinerande men jag vet inte, jag behöver hjälp! 
 
Vilken tycker du jag ska köpa med mig, 1.an, 2.an 3.an eller 4.an?

 
 

Meta

Be First to Comment

 1. Anonym Anonym

  2:an och 4:an!

 2. Anonym Anonym

  Wow, allihopa är så fina! Älskar dock 4:an lite extra.

 3. Åh, jag stod där själv för några veckor sedan och velade – och det slutade med nr 2. Jag tycker den är så himla fin! Dom andra kan jag tycka är lite "otäcka"… men det är ju jag 😉 Alla är ju fina på sitt sätt.

  Lycka till!

 4. angelica angelica

  Jag måste rösta på nr.1

  Det händer ngt oväntat i bilden som gör att man hajar till och drar på smilebanden. Dom andra är rätt så "platta" och finns i liknande versioner om och om igen…

  • Tack för hjälpen med val av poster från Fotografiska – blev nummer 1 😉

 5. Jag är väldigt förtjust i tvåan. Trean och fyran är också väldigt fina. Ettan håller jag med oavanstående, den känns lite oharmonisk.

 6. Trean är ju så vanlig nu så att jag sett den i flera av de bostäder vi varit i (vi söker nytt boende och går därför på visningar), så den känns så gjord på något sätt.

  Jag gillar fyran mest faktiskt, ettan kändes så oharmonisk, fast visst var den lite överraskande, den har jag faktiskt inte sett tidigare. Oavsett vilken det blir så hoppas jag att du får en trevlig vistelse i storstan! Kram/Tanja

 7. Anonym Anonym

  Nummer två tycker jag, fascinerande och fin :)

 8. Anonym Anonym

  Två tycker jag, tycker man ser trean mest, och den är jättefin, men tvåan är fin den med:)

 9. De är så fina!

  Har själv funderat på att beställa ett par och då nr 2 och 3 tillsammans :)

  Ha en härlig trip!

  Kram Vanja.

 10. Jag har själv avrit sugna på dessa, de är så fina! Jag gillar nog nästan nr 4 mest! Elelr nr 2 :) Nr 3 känns lite synd att man sett så himla mycket.. Blir nog bra vilken du än väljer! :)

  • tack för hjälpen med val av poster från Fotografiska – blev nummer 1 😉

 11. Svårt.. Jag vet iallafall att jag har tänkt beställa nr 2 huuuur länge som helst, men inte blivit av. Den är så fin! Jag har ju en tavla med 4 tjejer på, kanske en lösning om du har svårt att bestämma? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *