#IKEAtimetravel – i samarbete med IKEA

När jag var liten var dagen då IKEA-katalogen damp ned i brevlåda ute vid vägen en riktig höjdpunkt. Jag rusade ut för att börja bläddra bland årets nyheter och fick världens inspirationskick och möblerade om både här och där i vårt hus i flera dagar därefter (oftast tyckte mamma det var en bra idé, men inte alltid!).
Nu, ett x antal år får jag istället äran att visa IKEAs lansering på ett helt nytt sätt. Nu sker katalogsläppet i samband med några filmer på YouTube, ”The Time Travel Experiment” där unga par får resa till sin framtida vardag.
Tillsammans med den världsberömde hypnotisören Justin Tranz vill IKEA hjälpa unga par att få en känsla för hur deras vardag kan se ut i framtiden. I experimentet sätts de unga paren i hypnos i ett IKEA varuhus där de ställs inför olika framtidsscenarios. Förutom filmer med två hypnotiserade par kommer även intervjuer med alla deltagare att släppas.
Den första filmen har premiär på YouTube den 20:e augusti men redan nu kan du se en trailer: 

0 tankar om “#IKEAtimetravel – i samarbete med IKEA

  1. Hanna says:

    Känner igen det där med att börja möblera om hemma som liten. Som tur är var mina föräldrar också ganska "tåliga" när det gällde det där… 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *