Livslång kärlek ❤

Idag är det alla ❤-dag. Det känns som en lite stressande dag i kalendern för många. Oavsett om man är en av två eller inte. Lite tråkigt att det är så. 
Hursom skippar jag alla-hjärtans-korten och skriver istället några rader här om en stor kärlek i mitt liv, den till mina vänner. Jag är så fruktansvärt, galet, tok-tacksam att de finns i mitt liv. Jag har många kompisar och bekanta också och älskar verkligen att lära känna nya människor, knyta nya kontakter och säger sällan nej till nya äventyr eller utmaningar. Men vad jag än hittar på eller vad som än händer så vet jag att jag alltid har mina vänner som jag kan komma tillbaka till och bara vara jag med. Som finns där i vått och torrt.
Några vänner har jag haft sedan jag var 13 år och det går i stort sett inte en dag utan att vi hörs av på ett eller annat vis. Vi vet allt om varandra. Kan prata om allt. Vi peppar varandra. Skålar och gläds åt varandras glada nyheter. Vi finns där för varandra när livet är lite extra hårt. Vi förstår varandras tankar bara igenom en blick. Ja, ni förstår.. och har vi hållit ihop såhär länge så är jag övertygad om att vi kommer hålla ihop livet ut. Ingen tvekan på den punkten.
Så till mina fina vänner, ni har en stor del av mitt hjärta och kommer alltid att ha det. Livslång kärlek. Tack för att ni finns!
Till er och alla andra också, ha nu en mysig helg och ge gärna bort en extra kram idag ❤
 

0 tankar om “Livslång kärlek ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *