Bloggforum & handcréme

I eftermiddag/kväll har jag packat och grejjat i lägenheten. Puh. De där 10% som är kvar att göra håller sig envetet kvar. Så, kunde inte passat bättre till mina torra händer att det låg en handcréme från Lilla Bruket i goodiebagen som jag konkade med mig hem från Göteborg tidigare idag. För sedan igår förmiddag till lunch idag var jag och 59 andra inredningsbloggare på Bloggforum2014 på fina Scandic Hotel Rubinen. Jag känner lite tidsbrist så tog inte med mig systemkameran men såg att flera bloggvänner redan hunnit publicera så kika gärna för bilder från träffen hos Piazzan, HannasinspoHannartyMomorsglamour och såklart hos Trendenser som tillsammans med samarbetspartners gjorde bloggträffen möjlig.
Jag är som jag gissade nu fullproppad med idéer och inspiration. Tack, Tack, Tack alla som gjorde träffen möjlig! Nu ska jag krypa upp i soffan. Inviga min handcréme och ta en kopp te innan tidig dejt med sängen. 
Foto: Jenny Martinsson

0 tankar om “Bloggforum & handcréme

  1. Cornelia says:

    Så himla kul att få en privat redogöring över vad som sades och hände, lyxigt trots att man inte var där! 🙂 Lycka till med sista packningen idag!

    P.S. Du är min första idag 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *