Vinn ramar från BGA Fotobutik

Har du funderat på en tavelvägg eller har du några prints som ännu inte fått en inramning? Idag startar en tävling i samarbete med BGA Fotobutik som har ett otroligt stort utbud av fotoalbum, ramar, passepartouter och en egen ramverkstad så en kan måttbeställa exakt efter önskemål. BGA Fotobutik är ett familjeföretag som har nio butiker runtom i Sverige samt en webshop
 
I vinstpotten ligger nu ett presentkort på 1500 kr. För att delta svara på nedan två frågor i kommentaren till detta inlägg eller maila ditt svar till hemtrender@gmail.com. Du har t.o.m. 24/8 på dig. Lycka till!
 
1, var startade familjeföretaget BGA Fotobutik?
2, motivera kort varför du ska vinna presentkort på 1500 kr.
 
STORT grattis till EMMA NYLANDER som svarade 19/8. 
Vinnaren utses av BGA Fotobutik och beslutet kan inte överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinster skickas endast inom Sverige.

0 tankar om “Vinn ramar från BGA Fotobutik

 1. Kamilla Fredriksson says:

  1. I Gävle

  2. Har flera fina tavlor jag skulle vilja rama in, en massa foton som skulle behöva album och utöver det mängder av foton på datorn och i mobilen som skulle behöva framkallas. Så ett presentkort skulle vara perfekt =).

 2. Angelica Ö says:

  1. Gävle

  2. För att jag alltid haft ett stort fotograferingsintresse och ständigt förändrar och förnyar min "minnes-vägg". Jag har inte alltid klassiska familjemotiv utan även saker och platser jag upplevt eller bara tycker är unika och fantastiska i sin enkelhet. Lika mycket som att jag vill att mina bilder ska tala vill jag även att ramen ska tala och på så sätt finna en harmoni i varandra som syns och hörs på rätt sätt.

 3. Emma Jeppsson says:

  1. Gävle

  2. Jag vill äntligen samla familjens alla minnen på husets väggar! Jag vill a alla väggar fulla av kärlek och minnen! Vart man än går ska man få extra energi av att titta på allt vackert vi har upplevt och skapat…

 4. Annika Nilsson says:

  1) Gävle

  2) Wow! Detta vore något för mig! Jag äääälskar att fotografera och har massor av fotoutskrifter som jag har storslagna planer på att förgylla hemmets och jobbets väggar med. (Har fått lite pikar från kollegorna som undrar NÄR jag ska ha "vernissage"!) MEN jag saknar de perfekta ramarna! BGA-ramarna skulle verkligen sätta fart på mina kreativa ådror!

  Hoppas!

 5. Loo says:

  Hej,

  1: Gävle

  2: Vi håller på som bäst att skapa ett flyktrum av vårt arbetsrum där vi alla i familjen väljer ut vilka bilder vi ska ha på väggarna. Som det ser ut nu så blir det semestertema a la sol, värme och hav. Till den väggen har vi beställt ramar från BGA tidigare i våras och vill komplettera med fler ramar och sådana där särdeles bra måttbeställda passpartouter till de krångliga amerikanska storlekarna på våra bilder!!!

  Toppen bra att det är just BGA som har tävlingen 🙂 🙂 🙂

 6. Kerstin Jonsson says:

  1. Gävle

  2. Jag skulle arrangera mina bästa foto från min safari i Namibia i Etosha Nationalpark – underbara minnen, underbart magiska foto som jag tog med mitt objektiv Tamron 150-600 .. Minnen för livet!

 7. Paola says:

  1) Gävle

  2) Jag har fantastiska på min pappas hemby i Italien, en medeltidsby som ligger högt på ett berg med dalar runtom. Dem vill jag förgylla mitt kala vardagsrum med, och jag behöver ramar som gör fotona rättvisa!

 8. Ann-Charlotte says:

  1. Gävle

  2. Alla kort vi har tagit hos fotografen och alla dagiskort ligger just nu i olika kuvert. Jag har redan hittat mina album på bga fotobutik och jag skulle vilja ha (fun) i två olika färger (en till varje son) i flera olika storlekar så att jag också i framtiden lätt och enkelt ska kunna sätta in korten. På så sätt vet killarna vilket album som är deras!

 9. Julia says:

  Min mamma fyllde 60 år iår och firade detta med att bjuda med mig och mina 3 syskon och våra syskonbarn till Mallorca. Vi tog massor med bilder för att föreviga denna underbara resa. Jag har nu tänkt att alla skulle få dessa bilder som minnen och då skulle denna vinst passa perfekt!

 10. Sofie Altuntas says:

  1. Gävle

  2. Jag har tusentals fotografier från mina underbara resor som väntar på att bli framkallade och satta i fina fotoalbum. Det är så mysigt att kura upp sig i soffan med nära och kära och se tillbaka på alla minnen som man upplevt under årens gång.

  Håller tummarna

 11. Maria says:

  1. Gävle.

  2. Systern är snart tillbaka från en lång resa vilket innebär många jättefina bilder. Till vår farmor skulle vi hemskt gärna göra album och/eller bilder att sätta på väggen från denna resa. Därför låter det så gott med ett presentkort till fotobutiken.

 12. Charlotte Therese Björnström says:

  1. Gävle

  2. Jag brinner för att fota och har massor av fina naturbilder varav några även borde få hänga på väggen, och inte bara finnas på nätet. Dessutom har jag en hel del pappersbilder som aldrig hamnade i album p.g.a. avsaknad av just album. Skulle vilja "albumifiera" min barndom och ett par resor, samt få upp några förstoringar av mina bilder på väggen!

 13. Sara K says:

  1. Gävle.

  2. Jag skulle så gärna vilja vinna just för att jag har så otroligt många fina foton på min son som jag vill göra förstoringar av. Tyvärr så kostar stora ramar ganska mycket, tycker jag i alla fall (ensamstående på heltid sen 8 år tillbaka). Så skulle jag vinna denna tävling så kan jag äntligen fullfölja mina inredningsdrömmar 🙂

 14. Helena i Uppsala says:

  1. Gävle

  2. Mamma, 87, som är långt inne i dimmorna har flyttat till serviceboende och känner sig vilsen. Hon känner inte längre igen sina barnbarn. Jag vill ha upp dem på bild på hennes vägg så att hon är omringad av familjen!

 15. Åsa says:

  Hej!

  Svaret är GÄVLE!

  Jag skulle vilja vinna för att kunna göra klart fotoalbum till mina två minsta barn 4 år samt 9 månader. Är väl en klassiker egentligen. Mitt äldsta barn, Albin nu 7 år, har två fina album med bilder från sin första tid. Linnea min 4-åring har tyvärr inget än. Och hon önskar sig inget hellre än ett rosa eget album! Jag har skaffat en skrivare för att kunna börja göra ett, men då behöver jag ju album till alla bilder. Sedan behöver jag ju även göra ett till Agnes, 9 månader. Och album för att sätta in bilder från vardagen nu. Och ramar att sätta upp bilder på väggarna i. Och fotopapper för att kunna skriva ut fler bilder. Allt detta finns ju hos bga fotobutik. Kanon (eller Canon :))! Med dagens teknik hinner man ju ta så ofantligt många fina bilder att det är skam att inte göra något med dem. Hoppas på vinst så jag kan bli extra peppad att fixa och göra fint hemma med alla bilder på min fina familj!

  / Åsa

 16. Sophie says:

  1 Gävle

  2 Jag har foton som jag ska förstora och som jag har lovat att ge bort, men eftersom jag studerar så går jag och drar på detta, då pengarna är knappa. Nu har jag lovat min kära pappa en förstorad bild och tänker att om jag vann så skulle det äntligen bli av med en förstoring. Till julklapp, för då behöver jag bara betala för förstoringen och behöver inte bekymra mig för mer kostnader. 🙂

 17. Moa says:

  1. Gävle. 🙂

  2. Jag målar själv tavlor, och gjorde nyligen en som jag blev ganska nöjd med. Så nöjd, in fact, att jag skulle ha velat rama in den. Men så gick jag till en affär och frågade vad det skulle kosta, och det skulle gå på över 1000 kr! Sådana pengar har jag inte, åtminstone inte som kan användas till så själviska saker, så tavlan har fått vara oinramad och står i ett hörn. Men jag skulle så gärna vilja ha en ram till den, och kunna hänga upp den på väggen.

 18. Jessica Åkesson says:

  1. I Gävle

  2. I väntan på att första barnet ska komma i december,

  hade jag velat påbörja en fotovägg där "allting händer".

  Så länge jag lever vill jag att dem underbara korten där ska finnas,

  så man tillbaka i tiden alltid kan minnas <3

 19. Åse says:

  1. Gävle

  2. Om ni kunde se mina väggar skulle ni förstå: den här tjejen behöver H-J-Ä-L-P! Hehehaha. Seriöst, jag har alltså nålat upp foton och posters lite här och lite där. Det är ett elände. Om jag hade en slant så att jag kunde köpa ett gäng ramar på samma gång och från samma ställe, skulle det vara så inspirerande och kul, man får överblick och kan få grepp om hur slutresultatet blir. Jag var inne på BGA’s hemsida och fastnade särskilt för den lyxiga Elisa och guldbubbliga spegeln Sylvia Guld. Alltså, hemsidan är väldigt smar tuppbyggd och det är lätt att navigera fram det man behöver samtidigt som man får inspiration och nya idéer, jag hittade till och med bra priser på gammeldags filmrullar, vhs-kasetter och diabildsvisare! Vilket bra ställe 😀

 20. Anna says:

  1) Gävle

  2) Vi har en läcker tavla som vi köpte på en resa i Vietnam för två år sedan och vi trodde att det bara skulle vara att köpa en standard ram… men icke! Måtten är annorlunda så det måste måttbeställas en ram och fortfarande inte gjort detta. Så detta presentkort hade varit huvet på spiken och gjort att vi äntligen beställer en ram och får upp tavlan på väggen!

 21. Amanda says:

  1. Gävle

  2. Jag har precis flyttat hemmifrån och i denna lägenheten är det hål i väggarna ÖVERALLT!!! För att få det att se lite fräschare ut hade jag tänkt sätta upp egna tavlor, och detta presentkort skulle verkligen varit en hjälp på vägen! Jag skulle satt upp bilder på mina nära och kära som jag saknar väldigt mycket just nu.

 22. Michaela says:

  1. Gävle

  2. För tre år sedan flyttade min fantastiska sambo in i min lägenhet. Idag är det fortfarande enbart tavlor på mina nära och kära som sitter uppe på väggarna. Känns som att det är dags att ta tag i detta och presentkortet hade definitivt vart en hjälpande hand 🙂

 23. Emma Nylander says:

  1. Gävle 🙂

  2. Oj vilken massa bra motiveringar från alla andra! 🙂 Min motivering är att jag efter månadsskiftet flyttat ifrån den sambo jag hade en väldigt destruktiv relation med.

  Under den tiden vi levde ihop fick jag inte lov att hänga upp någonting på väggarna och jag fick inte ens ha bilder på mina fantastiska djur eller min familj uppe.

  Därför längtar jag nu som en tok på att framkalla en massa bilder på dem och mig och min familj för att skapa en stor fotovägg som ska vara som en slags fondvägg i mitt nya sovrum ^^

  Tack för att man fick vara med i tävlingen och lycka till allihop! 😀

 24. Jasmine Bjurström says:

  1. Gävle

  2. Jag är på väg att bli konstnär och arbetar mycket med penslar och foto. Jag fotar mina projekt och skriver ut dem, ramar går åt på ett rullande band. Som student, skulle jag oerhört gärna vilja vinna för att jag är ständigt kort om pengar och rotar efter ramar på second-hand.

 25. Britta Högström says:

  1. Gävle

  2. Vilken chans nu bjuder på 😀 Såg genast framför mig en massa kreativa projekt. Gamla drömmar väcktes också till liv, de där som man tyvärr tvingas prioritera bort. Och tänk om jag fick besöka butiken i Malmö och lämna in morfars fina tavlor för inramning. <3

 26. Matilda Eriksson says:

  1. Gävle

  2. Jag tar alltid många fotografier på exempelvis resor och när man träffar resten av familjen men även på vardagshändelser. Minnen som jag vill bevara, kunna se tillbaka på och glädjas över. Men som det är nu så ligger de bara och skräpar på en hårddisk. Ingen ser dem och dessa fina minnen är därför just nu inte till glädje för någon. Drömmen är att sätta ihop fotoböcker som får stå på en hylla hemma i vardagsrummet. Som vi själva och andra som vill kan titta i. Så som man gjorde förr när man hade fotoalbum som man med glädje visade nära och kära som var på besök. Jag vill ha det så igen! Jag vill att minnena ska synas! Men 1500 kronor skulle jag komma ganska långt. 🙂

 27. Viktor eriksson says:

  Gävle . jag vill vinna då jag bokat tid för familjefoto med dotter och sambo , det skulle vara väldigt roligt att inte bara ge bort kopior på fotona till föräldrar osv utan också kunna rama in fint och ge bort 🙂

 28. Niklas Knutsson says:

  1. Gävle

  2. Jag skulle vilja få en fin tavla på min brorsdotter, och kanske en tavla på mig och min pojkvän. Han skulle säkert tycka det vore mesigt, men desto större anledning att göra det då tänker jag. 🙂

 29. Åsa says:

  1. Gävle!

  2. Haha, flinar lite för att den här tävlingen kom såå rätt i tiden!

  Jag har alltid varit en lugn person. Under min graviditet har jag dock periodvis förvandlats till något slagt hormonmonster. Senast igår drämde jag igen ytterdörren så hårt att de två tavlorna på väggen i hallen trillade ner med sprucket glas och skeva ramar som resultat. Anledningen? En fågel hade bajsat på min cykelsadel så att jag var tvungen att gå in och hämta en trasa.

  Förutom det som gick sönder så kan jag tänka mig att vi kommer att bli såna där jobbiga föräldrar som vill trycka upp foton på vårt fantastiska barn i ansiktet på alla vi känner:)

 30. Anonym says:

  1. Gävle

  2. Jag blir sambo om en månad. Jag har flyttat omkring 13 gånger de senaste två åren, så jag har inga tavlor, ramar eller liknande. Så det hade varit perfekt med lite tavlor, göra det hemtrevligt 🙂

 31. Cecilia Odén says:

  1. Gävle

  2. För sju månader sedan gjorde jag en grym kreativ fotografering med The Kiddo Collective (Fantastiska fotografer, kolla deras Facebook 🙂 ), och jag har framkallat bilderna men har ännu inte fått upp dem på väggen. Hade passat perfekt med ett presentkort så jag kan köpa fina ramar och äntligen få upp dem på väggen !! 🙂

 32. Sara says:

  1. Gävle

  2. Jag önskar vinna detta eftersom vi har flyttat från litet till stort och det ekar hemma. Några vackra inramade foton på väggen skulle lösa både ekot och estetiken i huset! 🙂

 33. Anonym says:

  1. I Gävle

  2. Jag har bott i min lägenhet i snart ett år nu men har det kommit upp nåra tavlor på väggarna? Nej, såklart inte. Det ser så tråkigt ut men jag tar mig aldrig tiden att fixa det. Med ett presentkort skulle motivationen höjas avsevärt och mitt hem skulle bli 84 gånger trevligare!

 34. Theresia V says:

  1. Gävle 1993.

  2. Nyligen flyttat in i en liten minilägenhet på 18 kvm med takhöjd på 4 meter. Skulle vilja förgylla väggarna där med min egna konst och foton. Lite svårt och bökigt att hitta de perfekta måtten. Med detta skulle jag få stor hjälp på vägen!

 35. Fatima says:

  1. Gävle, 1993

  2. Vi är förstagångsföräldrar och det vore underbart att få pryda vårt hem med vackert, inramade bilder på hela familjen.

 36. Emma J says:

  1) De startade i Gävle.

  2) Detta hade varit en fantastisk vinst att vinna! Vi har fortfarande inte framkallat bilder från vårt bröllop och satt ihop ett album från det eller gjort en förstoring att rama in. Dels för att det är så svårt att välja men också för att vi inte har något bra album eller ram att sätta in dem i. Med den här vinst kommer det äntligen bli av eftersom vi kommer hitta något riktigt snyggt att ramma in fotot i så vi kan få upp det på väggen. Det var en underbar dag som vi gärna blir påminda om varje dag så att kunna rama in det snyggt skulle betyda mycket för oss båda!

 37. Hanne says:

  1. Gävle.

  2. I flera år har jag nu framkallat en massa egentagna bilder. Främst ifrån mina olika resor jag gjort över hela jordklotet, alltifrån Australiens häftiga stränder till de klippiga bergen i Kanada till Perus vackra natur. Tanker har varit att sätta upp dem och på så sätt oftare minnas allt det häftiga jag fått se och uppleva. Samt ett sätt att visa andra, vänner och familj istället för att bara göra ett album på Facebook.

  Men tror du att jag ramat in dessa och satt upp dem på väggen så att de kan beskådas? Såklart inte, de ligger i en hög som bara växer sig större och större för vart år som går. Att vinna denna tävlingen skulle vara som en spark i baken, något som faktiskt sätter igång något jag så länge velat göra och jag kommer äntligen få titta på dessa bilder varje dag.

 38. Sandra says:

  1. Gävle.

  2. Vi är ganska nyinflyttade i vår lägenhet, som påminner lite om en flyttkartong vad gäller färgval, med ett sjukhusliknande badrum och ganska slitet kök, men vi gör vårt bästa för att piffa upp det.

  Nyligen slog det mig att vi inte har ett enda foto här hemma, inget som visar vilka som bor här och inga fina minnen som man kan drömma tillbaka till. Så det är något vi absolut behöver! Ett foto på min älskade vovve som nog inte har lång tid kvar på denna jord skulle vara den finaste present jag kan få nu :).

 39. Sandra johansson says:

  I Gävle .vill gärna vinna då Tanken var att vi skulle göra en stor fotovägg hemma med bilder på vår familj och framförallt vår dotter.hemskt nog försvann alla bilder vi sparat men en vän som är fotograf ställde upp o tog underbara bilder på vår dotter som vi nu gärna vill rama in 🙂

 40. Victoria Johansson says:

  1. Gävle

  2. Har en liten kille på snart sex månader. Som kanske bekant så blir det en hel del foton då ju all såklart måste dokumenteras. Men sedan gör en sen ju allt för sällan något av dem (förutom att gladeligen, och till vissas förtret, dela dem på sociala medier). Det vore otrolig roligt att få chansen att faktiskt kunna visa upp dem på ett annat sätt, IRL så att säga.

 41. Kristin says:

  1. Gävle

  2. Med nyinköpt och nyrenoverad lägenhet känns det som att man vill börja från början med mycket när det gäller inredning, och det gäller även våra tavlor. Vore enhetligt att kunna skapa en enhetlig look när det gäller ramar och en vacker tavelvägg i vardagsrummet.

 42. Decibel S says:

  Svar; I Gävle. <3

  Jag vill vinna detta presentkort då jag som fattig student kan uppfylla två stora önskningar på samma gång. Scrapbooking för mig är terapi, hobby, lycka och utlopp för kreativitet inlindat i varandra. Men det var så längesedan jag hade råd att investera i nytt material och ny inspiration. Dessutom blir jag snart moster för andra gången, (när som helst faktum är). Och bgafotobutik har ett helt underbart sortiment av doppresenter.. presentkortet skulle göra stor skillnad och skänka enorm glädje! Mvh/ D

 43. Belinda says:

  1. Rätt svar är Gävle!

  2. Måste berätta om min lördag då jag och några kompisar var ute och dansade och kom hem 03 på morgonen. Väl hemma så fixar jag nattamat medan min ena kompis grejar i vardagsrummet, då jag plötsligt hör ett brak och ett "oj". Där och då fnittrade vi över att hela min fotovägg låg i en hög på golvet, men när vi efter några timmar vaknade, var jag mindre nöjd när alla ramar var trasiga. Att det var inte så snygga IKEA-ramar var kanske ett tecken på att jag borde byta till stilrena och välgjorda ramar? 🙂

 44. Sofie Axelsson says:

  1. Gävle

  2. Att fotografera är min stora hobby! Bor just nu i en studentlägenhet med lite för kala väggar… Hade passat perfekt med ett foto som togs på min och min pojkväns livs resa till asien och USA! 🙂

 45. Alexandra Wennerbeck says:

  1. Gävle

  2. Köpte precis två nya posters med knepigt mått och hittade idag ramar med dessa mått hos BGA Fotobutik! Hade varit toppen att vinna och få upp fina tavlor på väggarna i vårt nya hus.

 46. Sofia Laage says:

  1. I Gävle 1993

  2. Med två små barn tas massa kort,

  Nu behövs ramar och album illa fort!

  Tänk om jag för en gångs skull äntligen fick vinna,

  Då skulle ni ingen lyckligare kvinna än denna finna!

 47. Malin - MalinBelle.com says:

  1. Gävle

  2. Jag har länge velat beställa fotoalbum från just BGA Fotobutik då de har ett så stort utbud & de har många olika fotoalbum med fotofickor (där man kan sätta in fotona) vilket är precis vad jag vill ha & det är svårt att hitta sådana fotoalbum i andra butiker nu för tiden!

  Det fotoalbum som står högst upp på min önskelista är att göra ett helt album med foton på min älskade katt Celeborn som jag hade i 8,5 år innan han tyvärr blev sjuk & vi blev tvungna att skiljas åt. Jag har redan alla foton på honom framkallade så jag behöver bara ett fotoalbum att sätta in alla i & sen kan jag minnas honom för alltid! 🙂

 48. Clarissa says:

  1. Gävle

  2. Jag älskar fotografi och drömmer om ett rum med fina ramar och bilder. Ska flytta utomlands snart och vill gärna få hem fina ramar som present 🙂

 49. Malin Junghard says:

  1. Gävle

  2.

  Det bästa jag vet är att fotografera,

  bilderna blir bara flera och flera.

  Ljuv musik för alla mina sinnen

  samtidigt som jag skapar fantastiska minnen.

  Hoppas få vinna presentkortet på BGA Fotobutik

  – för att fylla mina väggar med min karakteristik!

 50. Emma says:

  Hej,

  1. Gävle

  2.Jag är en soon to be student som ska flytta hemifrån ganska snart med en väldigt tajt budget. Jag är en sucker för inredning och fick några jättefina posters i födelsedagspresent som bara ligger och väntar i sina rör på att få bli inramade och få komma upp på väggen. Skulle jag vinna detta presentkort skulle dessa posters få en var sin ram att bo i med en snygg passepartout som sällskap och förgylla mitt första hem. Så jag och mina posters skulle därför bli väldigt glada om vi fick äran att vinna denna tävling! 🙂

 51. Julia says:

  1. Gävle

  2. Tog studenten i maj och ska därför flytta hemifrån nu. Jag önskade mig och fick en del prints i studentpresent men det var först efteråt som jag förstod att det inte var särskilt billigt med ramar… Jag önskar därför vinna för att få nytta av mina fina prints!

 52. Hilda Andersson says:

  1. Gävle

  2. Har nyligen flyttat ut i hus som vi just börjat bygga ut. Just nu har vi inget vardagsrum men när det kommer så har jag drömt om att sätta upp en fotovägg! Känns tyvärr som att vi kommer få vänta med det väldigt länge då vi inte kan prioritera en sån sak.

 53. Camilla Sandmark says:

  1. I Gävle.

  2. Efter många år i kappsäck så är det dags att ta tag i alla foton,tavlor och annat som har legat nedpackat så att de får sin rättvisa plats i huset. Jag hade nästan glömt hur mycket fint det faktiskt finns bland alla bilder. Nu vill jag ha upp dem så jag kan se dem varje dag!

 54. Jessica Sundberg says:

  Gävle!

  Jag har så många bilder och tavlor jag länge funderat på att rama in men aldrig kommit till skott. Nu är det verkligen läge och ett presentkort skulle vara en sporre att verkligen ta tag i saken!

 55. Anna L says:

  1- Gävle

  2- Jag vinner vinna för jag har lovat att min 4åriga dotter ska få ha en vernissage med alla sina teckningar. Hon levererar ett par teckningar per dag så jag skulle behöva ganska många ramar eller passpartout. Jag är närmare 40 och student och det känns besvärande att inte kunna ha råd att köpa ramar för "egna pengar"

  Efter vernissagen ska bilderna upp i hennes rum.

 56. Anna says:

  1. Gävle

  2. Jag är relativt nyinflyttad, och jag bara längtar efter känslan av att må riktigt bra och kunna slappna av när jag kommer hem utan att stressa över saker som behöver fixas iordning i själva lägenheten. Att få upp mina fina posters på väggarna skulle helt klart hjälpa mig en bra bit på vägen att få det där mysiga hemmet jag längtar efter!

 57. Anna G says:

  1. Gävle, år 1993

  2. Har så många foton, bilder, planscher, kollage och allt möjligt som bara ligger i lådor och längtar upp på mina väggar. Ett gäng snygga ramar skulle glädja mig och mina konstverk väldigt mycket!

 58. Astrid says:

  1. Gävle

  2. Jag har ett nyvunnet fotointresse tack vare Medborgarskolans kvällskurser. Nu har jag endast ett problem: jag behöver framkalla och rama in några av mina allra bästa foton! BGA fotobutik verkar ha allt och lite till – skönt att kunna handla allt på ett och samma ställe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *