Boxing day

Julafton har i min släkt ett schema som följs till punkt och pricka varje år. Klockan 12.00 börjar jullunchen som inleds med glögg (i år var det dock strul med vilken kastrull som var med alkohol och vilken som inte var, det löste sig dock!) + att mamma som var årets värdinna hade ett nytt tillskott på bordet, en supergod Grönkålssallad. Kl. 15.00 sitter sen alla runt TV.n och även om en och annan passar på att ta en tupplur mot någons axel så sitter vi där tillsammans bänkade. Sen kommer tomten och därefter blir det julklappsspel för oss vuxna och sen avslutar vi med spel så länge vi orkar sitta uppe efter all julmat. Så är traditionen i vår släkt och även om det är samma varje år så gillar´t!

Detta blir troligtvis bloggens sista julbild för i år, en liten julstyling jag gjorde hemma för någon vecka sedan, inte till något speciellt utan bara för k(j)ul. Ha en fortsatt mysig julhelg!

Christmas in our family has always the same scheme. At noon the christmas dinner begins and at 3 pm we sit down in front of the the Swedish tele show ”Donald Duck”. Everything is a tradition and may so always be, cause I like it! This pics and styling that I made for non special reason a couple of weeks ago will probably be the last christmas picture on the blog this year and with it, I wish you a cozy christmas weekend!

Styling: Jenny Martinsson Christmas styling Julstyling www.hemtrender.com
Styling & Foto: Jenny Martinsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *