Tre favoriter hos Absolut Art

Absolut Art startades med den modiga ambitionen att göra konst till en lika vanlig del av människors liv som musik. Många av oss har posters på väggarna och gallerier känns som ett stort och kanske lite jobbigt steg med prislappar som bara är få förunnat. Affärsidén till Absolut Art är att göra konst lätt-tillgängligare till en OK peng för alla. Att få konstvärlden att kännas lite mindre skrämmande. Tanken är att de ska resa runt i världen och samla konst till detta digitala galleri. Första stoppet på resan är; Stockholm!
 
Jag fick frågan om att välja ut tre konstfavoriter i galleriet, jag tackade ja och lyfter här gärna fram; Digital Youth av Alex Wessely, en limiterad utgåva av 25 ex, pris 2 700kr. ink. ram.  
 
Jag gillar också Surface Sensor 2 av Catrin Andersson med prislappen 1500kr ink. ram.  

 
Sist ut men kanske ändå favoriten av dem alla är Untitled 1 av Malin Gabriella Nordin, 3700kr ink. ram. Vill du se fler konstverk av konstnärer i Stockholm så kika här
Foto: Absolut Art – Inlägget är ett samarbete med Absolut Art.

0 tankar om “Tre favoriter hos Absolut Art

  1. Sofia says:

    Åh, kul tips! Ska kolla på en gång. Jag sitter och tokletar konst på tradera just nu…vill ha något på väggarna som inte alla andra har! Och så blev jag inspirerad av ett besök hemma hos en släkting som har hela väggar fulla av konst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *