Högt i tak på Sylvestergatan 7

Denna 5.a tippar jag blir veckans mest ombloggade lägenhet stylad av Charlotte Ryding och Emma Fischer. Men vad gör väl en publicering till när lägenheten och stylingen är så inspirerande och tål att tittas på x antal gånger om? Lägenheten ligger ute nu hos Entrance Mäkleri med vad gör Sylvestergatan 7 till en hit då? Jo, vi tar oss en rundtur på fiskbensparketten!

De gamla skjutdörrarna gör ju sitt, vita väggar och styling i naturliga toner. Att det finns med en dagbädd i stylingen ger ju också extra trendpoäng. En annan sak som jag kommer ta med mig är den kala lampan som hänger ned låååångt ned över trissen av bord. Modigt och snyggt. 
 
I matsalen verkar ett kreativt kaos ha uppstått på bordet. Ser ut som drömmen en arbetsdag hemma. Åter här, lampan är dörsnygg. 
Köket är helkaklat på två väggar, vit fläkt och trähylla. Jag vet inte om jag lurar mig själv här men är det den hööööga takhöjden som gör pricken eller? Jag vill också ha 47 meter i takhöjd! Vill du ser fler foton, kika här
 
A beautiful apartment in Gothenburg with hiiiiiiigh up to the ceiling and a lovely styling with a trendy day bed for example. Also take an extra look at the choices of lamps, love them!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *