Paraden av Glommen & Lindberg

På min deltidstjänst som projektledare på Trendgruppen PR har jag jobbat med lanseringen av Glommen & Lindbergs nya projekt Paraden. En gammal anrik biograf på Östermalm som efter att ha varit kontor däremellan nu blir tolv lägenheter och en restaurang ritad av Monica Förster och Andreas Martin-Löf. Nyligen gick ett presskit ut (som bland annat Helena stylat så fint) och jag kan visa pressbilderna här. Jag är själv inte överförtjust i renderade bilder men det är ju tyvärr inte så mycket man kan göra åt när den saken, jag hoppas istället att någon av dem som flyttar in kanske vill visa sitt hem inom snart framtid?

Det som jag tycker är extra kul med projektet är kombinationen av arkitekt Andreas Martin-Löfs arbete och den skräddarsydda inredningen designad av Monica Förster, som ex. detaljer i kök och badrum, och att de tillsammans lyft fram det vackra från byggnadens historia på ett nytt och fint sätt. Lägenheterna är ute till försäljning nu och vill du veta mer, kika här!

I work part time as a project leader at the PR-agency Trendgruppen PR and recently I have been working on a project for Glommen & Lindberg and their launch of Paraden. An old movie theater that is developed into twelve apartments and a restaurant designed by Monica Förster and Andreas Martin-Löf, for more info, take a look here!vardagsrum Paraden av Glommen & Lindberg Paraden av Glommen & LindbergFoto: pressbilder från Glommen & Lindberg

3 tankar om “Paraden av Glommen & Lindberg

  1. Karin Väppling says:

    Oj vad fräscht och vilket ljusinsläpp! Det jag älskar när man kör hemmet i vitt att det blir så ljust på något sätt, du behöver inte ”täcka upp” med en massa ljuskällor eftersom den största (solen) sköter allt åt dig om dagarna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *