Insta lately

Det har varit tre riktigt roliga och händelserika veckor sedan jag kom hem från semestern med rivstart på nya jobbet och dagar präglade av Stockholm Design Week. Jag har inte kunnat få med allt kul som hänt i bloggformat och allt är inte så snyggt på bild heller för den delen och det som är absolut bäst är ju mötena med alla härliga människor. Men innan jag tar helg som börjar med en dejt med en man som heter Ove så avrundar jag arbetsveckan med 9 bilder i kvadratiskt format från senaste tiden!

Jag har varit förbi Designgalleriet för att beundra de vackra glasskulpturerna av Staffan Holm // och förra måndagen startade Stockholm Design Week på Operaterassen med pressfrukost för ELLE Decoration Swedish Design Awards // och på kvällen vara det galadags med MYCKET dans // jag var däremellan någonstans på Ägd av Schyffert och Lindström, galet kul // sen var det pressevent med ECO Wallpaper på Fotografiska där jag träffade många av mina kära gamla tapetkollegor // jag var också på pressfrukost på NK för nyheter från Tingest, Absolut Art och Aritco // samma kväll var det fest i ljusgården på NK // och dagen efter pressvisning av Ingegerd Råmans samarbete med IKEA // och i onsdags var jag på ArkDes för fin middag med Glommen & Lindberg och Residence. Nä, nu är det dags för helg och jag ser framemot en lugn en!

9 pics from my latest week´s that has been full of events, nice dinners, meetings and new releases. Now I´m looking forward to a calm weekend – have a good one you too!
insta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *