Pura Vida

Imorse landade jag på svensk mark igen efter drygt tre veckor på resande fot i Costa Rica och jag kom, som alltid, hem med blandade känslor. Men som jag läste någonstans; det är inte vad jag lämnar, det är vad jag tar med mig hem och med hem i den mentala resväska finns ett stort gäng sköna minnen!

Vad gjorde vi då? Jo! En dag hyrde vi fyrhjuling och körde på de katastrofalt dåliga (men kul) grusvägarna runt Santa Teresa. Vi bodde en vecka på surfcamp för att lära oss ta de gröna vågorna och gå på Aftersurf på Roca Mar. Kolibris är vanligt i Costa Rica och det var kul att se dem live, första gången för mig och JA, jag fick se en sengångare (världens sötaste djur) som jag jagat hela resan, sista timmarna innan hemfärd hängde en liten hårboll i ett träd, jippiee. Paradisstränder kan man ju inte se sig mätt på och det fanns det många av och talesättet Pura Vida kommer få följa med mig länge, det ljuva livet, som verkligen levs i landet CR. De sista dagarna spenderade vi i bergen kring Monteverde där vi bland annat gjorde Canopy, galet kul men kan allt erkänna att det var väldigt läskigt också.. Funderar du på att resa till Centralamerika så kan jag varmt rekommendera CR, vänliga människor, skönt häng, nice surf och god mat, vacker natur och härligt klimat – vad mer kan man önska? Detta är en resa som hamnar högt på min topplista!

Home again after more than three weeks in Costa Rica. Here´s som pics of what the weeks been about; we rented a Quad for a day and had so much fun on the dirt roads, we where at a surf camp for a week and did our best to catch green waves and where at the famous Aftersurf at Roca Mar and we tried Canopy, so mutch fun! I can warmly recommend a trip to Costa Rica if you ever get the opportunity!

hemtrender

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *