10 inredningsnyheter hösten 2016

Min Formex-rapportering var mer eller mindre obefintlig där i augusti p.g.a. datakrasch och semesterresa så för att kompensera lite har jag istället satt ihop ett inlägg med 10 fina inredningsnyheter för hösten 2016! Helt enkelt det bästa av det mesta ifrån inredningsvärlden enligt mig med allt från möbler till tapeter, ljusstakar och porslin – let´s go!

 1. Eva Solo lanserar Globe, ett Te-koncept med termoskanna och mugg. Kommer i grått, blått och grönt med prislapp 699 kr och 199 kr.
  Grå mugg & termoskanna från Eva Solo
  2. Muuto kommer med nytt från svenska Jens Fager, en kandelaber vid namn Open som kommer i svart, vit, grön och terrakotta.Open ljusstake från Muuto
  3Målerås utökar och uppdaterar serien Into the Woods, designad av Ludvig Löfgren. Kollektionen där inspirationen är hämtat från gran- och tallkotten och som är handgjorda i Småland kommer bl.a. nu i ny rökig färg.
  Into the woods vaser
  4HEM lanserar stolen Udon Chair designad av Staffan Holm. En modern version av bistrostolen i bok. Finns online i oktober och kommer i färgerna svart, brun, grön, blå och naturträ.
  Undo stol i ljust trä från Staffan Holm
  5DBKD är aktuella med ett nytt samarbete, nu med bloggaren Jennifer Hagler a.k.a. A Merry Mishap. De har tagit fram en serie vaser i tre storlekar i tre jordnära färger – superfina att matcha med varann som på bilden!
  DBKD vaser av Jennifer Hagler
  6Rebelwalls lanserar sin sjunde tapetkollektion vid namn Curious. En kollektion som uppmärksammar upptäckaren, sakletaren och stadsvandraren som med sin uppriktiga nyfikenhet finner skönhet där ingen tidigare letat. Pris 295 kr/m2 och ja, hyllan till höger på bilden är tapet!
  Tapet från Rebelwalls kollektion Curios7. Roon & Rahn en ung dansk designstudio, som jag träffade på Formex, kommer med ett skoställ. Jag gillar nytt, ungt och fint så detta får definitivt en plats på listan. Pris 2 399 DKK.
  Moderns skoställ i trä från Roon & Rahn
  8. Mateus lanserar The Urban Garden Collection, med ett gäng krukor och fat. Kollektionen kommer i färgerna vit, grå, bordeaux, ocean och en liten serie i guld till jul. Priser mellan 210 kr till 775 kr.
  Mates krukor från the Garden Collection
  9. Fritz Hansen lanserar en specialutgåva av den ikoniska Sjuan-stolen, i samband med sin öppning av Concept Store i Köpenhamn. Inspirationen sägs komma från Köpenhamns svartgrå natthimmel med en färgblandning av grått, blått och svart och två versioner på ben, grålackerade eller förgyllda. Prislapp 3 999 kr.
  Fritz Hansen ikoniska Sjuan-stol i specialutgåva
  10. Kosta Boda lanserar Bruk, en serie med glas, ljusstakar, muggar, skålar och vaser alla tänkta att ”brukas”.
  Kosta Boda kollektion Bruk

A blog post with 10 of the best interior news for fall 2016. Find something you like? Click on the first word, the brand name, above each picture and you´ll find more!

2 tankar om “10 inredningsnyheter hösten 2016

 1. Elhiin says:

  Hej Jenny (och alla andra som ser det här inlägget!) 😀

  Vi behöver din/er FEEDBACK för att bli bättre!

  Vi är ett gäng studenter på Hyper Island i Stockholm som läser en kurs i att starta och driva ett helt eget digitalt inredningsföretag! Vi börjar från scratch och följer principen ”learning by doing” och behöver all hjälp vi kan få i feedback så vi kan bli bättre i det här skolprojektet!

  Vi har idag lanserat Myndir.se, ett helt nystartat inredningsföretag som jobbar med att skapa personliga familjeträd i poster-format. Vi är lite som släktforskning fast med snygg, modern design.

  Vi är superpepp på att höra vad NI tycker! Är det vi gör roligt? Är posterna snygga? Tråkiga? Kan vi förbättra hemsidan? Mejla oss (contact@myndir.se) eller skriv vad ni tycker på våra sociala medier @myndir.se och https://www.facebook.com/myndir.se/?fref=ts och hjälp oss så vi kan bli bättre!

  Självklart premierar vi er som hjälper oss! Den som kommer med den bästa feedbacken som vi också kan implementera och bli bättre av får en helt egendesignad poster av oss!

  Stötta en staplande stundent påväg mot ett första eget företag och ni gör vår dag! Tusen, tusen, TUSEN tack! Vi uppskattar ALL feedback! <3 <3 <3

  Kramar Elhiin, Sevgi, David och Jacob

  • hemtrender says:

   Kul! och fina produkter. Några snabba tips; satsa på fina miljöbilder och jobba med PR och digital marknadsföring, gärna storytelling. STORT lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *