Kategorier
Min önskelista

Wish list February

Sista fredagen i februari och lönen har rasslat in på kontot. Är ju inte riktigt samma sak när man är (delvis för mig) egenföretagare men jag gillar ändå att ta till vara på den där känslan att kontot är påfyllt igen! Och även om jag då inte springer ut och köper massor så ökar mitt ha-begär lite. Idag så tänker jag på Kählérs fina kruka Fiora designad av Stine Goya, som dock är slutsåld men är åter i slutet av sommaren. Våra växter skulle behöva mycket mer omtanke än en ny kruka egentligen så boken Green Home Book av Susanna Vento och Riikka Kantinkoski skulle vara en bra inspirationskälla för att ta tag i det där (de behöver planteras om varenda en!). Lampan Blend Pendant designad av Sabina Grubbeson såg jag på Formex och tyckte den var fin och jag gillar Gannis top Space Cowboy!

Men först ska morgonens tandläkarbesök och 3-timmars frisörtid i eftermiddag betalas, pengarna rasslar visst snabbt ur plånboken idag ändå. Men det är fredag och i helgen ska jag och Hanna till Göteborg för att delta på det här eventet, ska bli så kul – Happy Friday!

On my wish list today, pendants from Pholc, Stine Goya´s beautiful pot for Kählér, Ganni´s top and a book about home plants by Susanna Vento och Riikka Kantinkoski!Blend Pendant Pholc, Stone Goya Fiona, green home book, space cowboy ganni

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *