Julklappar – i samarbete med Oscar & Clothilde

Har du ordnat med alla julklappar ännu? Det har i n t e jag, jag ligger tokefter med allt vad jul heter i år, men jag tänker lite vad gör väl det – det blir väl jul ändå gissar jag. Granen är på ingående iallafall, den tog mamma och pappa med sig upp ifrån Borås nu i veckan så den ska snart in och kläs. Jag tycker om att klä granen en bra bit innan julafton, det är då den är som mysigast tycker jag. Och minst barrig för den delen. Pepparkaksbak ska jag försöka få till också och julgodis… det var en vecka kvar va?

Högst troligt så kommer jag julshoppa litegrann på nätet i helgen så inför det här inlägget var det bra att reka lite. För i samarbete med fina butiken Oscar & Clothilde har jag satt ihop en lista med saker att önska sig eller ge bort nu vid jul. Alla ligger under 300 kr. Föst på listan finns den fina vita kannan Pisa för 249 kr, till kompisen som har allt? En Sprekenhus Body Lotion för 290 kr till svärmor kanske. Salt och peppar kar med vildkaniner 299 kr till moster? Brickan i tennlegering är nedsatt och går nu att norpa åt sig för 249 kr och den kanske mamma skulle vilja ha? Bull Dog burken för 199 kr till en bror kanske? Oscar & Clothilde har både butik och nätshop, båda värda att kolla in.

Jag älskar ju sen att slå in julklapparna men egentligen är det ju innehållet som är viktigast. I år kommer jag iallafall köra på ”återvinning” när det kommer till paketinslagningen. Jag ska testa och se om jag klarar av att slå in våra julklappar med att använda de papper och snören vi redan har hemma. I år kommer vi iallafall inte köpa det där tunna julpappren på överpris med skrikiga mönster, helt onödigt att köpa nytt om man har hemma. En liten utmaning i sin enkelhet – är du på?

Och är du precis som jag lite ute i sista sekund så är det bra att veta att du hos Oscar & Clothilde får med koden LUCKA23 15 % rabatt när du handlar 23 december

Inlägget publiceras i samarbete med Oscar & Clothilde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *