Top of mind January

Jag har en ny favoritpodd --> Billgren Wood! Bloggdrottningen Elsa Billgren och Bukowskis nya marknadschef Sofia Wood pratar om trender och framtida klassikers med allt från ämnen som frukostar till hygge och fredagsbuketter. Nya avsnittet om barnrum har jag inte lyssnat på än, det ska jag göra snarast.
JAN_10I ett tidigare avsnitt av Billgren Wood pratar de om frukosttrender och jag fick väldigt mycket inspiration att ta tag i mina egna frukostvanor. Just nu består frukosten oftast av två ägg med lite kaviar samtidigt som den lilla familjemedlemmen får sin mat. Inte så kul, eller jättegott. En hallonsmoothie med kokoschiapudding från Foodpharmacy ser otroligt mycket godare ut!
jan_1Även om snön kom till Ingarö först nu i veckan så så fort året slår om till nytt börjar jag längta efter vår. Och vår innebär nya sneakers, som dessa.
jan_4I veckan har det varit både Formexmässa i Stockholm och IMM Cologne i Tyskland. Jag var inte på någon av dem men kikade in hos Inredningshjälpen som gjort en lite rapport från IMM Cologne och spanat på ny Thonet stol vid namn 118 Chari designad av Sebastian Herkner, SÅ fin.
jan_6
Den här vintern har jag ingen resa inbokad alls. Sambon är i Alperna på skidresa just nu men det är inte riktigt lägligt för mig att stå på skidor ännu med en kropp som inte tränat på hundra år och som nyligen gått igenom förlossning. Istället drömmer jag mig bort till ett somrigt resmål som Santorini.
jan_5

2 tankar om “Top of mind January

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *