Bärplock & sommarlov

Jag har inte varit filitigaste bloggaren den här våren, det vet jag. Men jag har hållit mitt ”löfte” för året istället och fokuserat på det som jag ville. Dock vet jag inte om trädgårdsplaneringen gick som jag önskade egentligen. Våren bara försvann ju och allt exploderade och sen var det sommar helt plötsligt. Hann inte riktigt med.
garden40Bakom den här lilla grinden i vår trädgård har vi vårt trädgårdsland. Lite senare hoppas jag kunna dra upp en och annan morot kanske men just nu går jag mest in här för att plocka vinbär. Försöker njuta av det trädgården har att ge här och nu för om några dagar ska vi lämna hus och nyckel till hyresgäster som ska få fortsätta njuta av den och skörda. För vi ska iväg på semester.garden10Vart vi ska? Jo, vi ska ut och segla och våga oss på att göra Göta Kanal, a.k.a Skilsmässodiket. Med en 8-månaders bebis som precis börjat få kryp i benen. Det ska bli mycket spännande det här men väldigt kul och välbehövligt för vår lilla familj att få komma iväg tillsammans. Innan jag fortsätter packningen och listan på att göra så ska jag äta upp dagens plock.

Och du, bloggen kommer ta lite sommarlov som vanligt över semester – men fortsätt gärna att följa i sommar på Instagram om du vill – hörs snart!garden6Foto: Jenny Martinsson

2 tankar om “Bärplock & sommarlov

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *