Top of mind March

Mars börjar lida mot sitt slut och en tidig påskhelg står för dörren. Dags för månadens top-of-mind lista och vi börjar med lite påskinspiration från Artilleriet. Älsk på äggkopparna & påskharen.p2Midnatt har kommit med en ny serie med ett mönstrat tryck vid namn Artsie. Jag gillar den. Det ryktas ju om att mönstrade sängkläder kommer komma ”tillbaka” igen och ett konstnärligt tryck som det här säger jag inte bu till.
p1Har du sett att klockföretaget TRIWA och Skultuna gjort ett samarbete? Jo, en klocka med midnattsblå urtavla i en begränsad upplaga i återvunnen mässing och ekologiskt garvat läder. Väldigt fin. Bilden är lånad från Babes in Boyland som var på pressfrukosten som jag tyvärr missade häromveckan.
p3Jag veeeeet att det kommer ta en stund innan sommartemperaturerna är här men denna tiden framöver nu när man kan ha kjolar och klänningar och strumpbyxor till brukar jag gilla. Och nu börjar jag äntligen få på mig min gamla garderob igen, HELT fantastiskt härligt! (Bild lånad här).
p4Och så avslutar vi med lite till påsk & mat-feeling från Granit. Ikväll ska vi på lite påskfirande hos vänner utanför Borås, det står grillpremiär på menyn för oss.. glaaaad Påsk!
p5

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *