Snöstormen före stormen

Bloggandet blev det inte så mycket av den här veckan, jag har mest jobbat med projekt inför nästa veckas Stockholm Design Week. Inredningsårets mest hektiska vecka, jag kan knappt räkna hur många lanseringsfrukostar, luncher och cocktails som sker nästa vecka. Själv jobbar jag med tre olika projekt, alla väldigt olika och alla väldigt kul.

Imorgon ska jag jobba med Lo Bjurulf. På tisdag öppnar Stockholm Furniture Fair och jag tänkte vara där på Pressfrukosten på morgonen och gå på några pressvisningar på förmiddagen. Det brukar alltid vara kul och härligt att träffa inredningsvänner från hela Sverige.

På tisdagskvällen hjälper jag mina tidigare kollegor på Trendgruppen PR som Projektledare för veckans stora fest på NK. Vi kommer vara i Ljusgården, brittiska designern Tom Dixon kommer vara där och hålla ett av sina anrika ”talks”. Det blir en grym DJ, goda snittar och en massa bubbel. Jag tror det kommer bli veckans bästa! (inte alls partisk såklart). Så detta jobb finns ständigt i mitt huvud just nu, att alla bitar ska falla på plats. NK stänger först 20.00 och dörrarna till festen öppnar 20.30 så du kan ju gissa att körschemat för kvällen är späckat och tight. Men det ska bli himla kul.

På onsdag tänkte jag åka till Möbelmässan igen och möta upp Sara där, har bokat in några möten, och jag ska gå i lite lugnare tempo än tisdag förmiddag är tanken. På torsdag och fredag är det ass-fotodagar med Lo igen, jag tänker att så fort bilderna är ute så kan jag visa.

Så i helgen har jag tagit det lilla lugna och laddat för kommande vecka. Sambon är iväg på jobb så mamma och pappa är uppe och hjälper med Tage och livet i övrigt. Idag tog vi en promenad i snöstormen. Jag har nog aldrig sett såhär mycket snö på Ingarö innan.. Tage tyckte det var härligt med pulkaåkning som vanligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *