I samarbete med Byggshop.se

Jag har inte berättat det för dig som läser Hemtrender men vi ska bygga ut vårt hus med några extra kvadrat. Tages blivande rum blir lite större, hallen flyttas och vi får ett extra rum. Så vår hall kommer göras om och jakten på ny ytterdörr har börjat. Varför vi inte behåller den vi har? Jo, det är inget fel på den egentligen så, men – den har ett runt fönster i klarglas, som jag fullkomligt hatar. Jag gillar inte att man kan kika in hos oss ”i smyg” och när jag har kollat en skräckis själv hemma så känns det som att någon står där utanför och tittar in, inte för att det händer så ofta, att jag kollar skräckisar själv men ändå. 

Jag började jakten med att kika på Byggshop.se och bara de har 707(!) ytterdörrar. Våra hus (vi har ett Gästhus också) är ljusgråa och dörren till Gästis är blå så nu kikar vi på en blå ytterdörr. Men jisses, hur ska man kunna välja?

Kanske en utan något fönster? Av dessa här nedan gillar jag mitten mest, men kan det kännas för hårt och ovälkomnade med en dörr utan fönster tro?Eller ska man istället då kanske ha ett mindre fönster med frostat glas? Här gillar jag den längst till höger bäst. Men jag vet inte om ett så ”stort” fönster, även om det inte är i klarglas, kommer ta bort känslan som jag vill undvika. Det här var verkligen svårt! Har du några erfarenheter eller tips så uppskattas dem.. jakten har bara börjat!Inlägget publiceras i samarbete med Byggshop.se

6 tankar om “I samarbete med Byggshop.se

  1. Mira says:

    Du kan ju prova att tejpa en frostig yta över glaset i din befintliga dörr och känna hur känns med frostat glas.

  2. Sofia says:

    Åh, mitten överst gillade jag!
    Jag är inte heller ett fan av fönster på ytterdörren, även om man kan ”smygkika” rätt genom huset från kök och matplats (vi har ju liksom fönster överallt…haha) och tycker inte att det känns hårt.. Man kan ju hänga en krans eller något på dörren!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *