Top of mind January

Januari brukar känns som en rätt tråkig månad, men så känner jag inte alls i år. Jag njuter av att vara inne mycket och att tända levande ljus varje kväll, dra Tage efter mig på pulkan. Mamma ringde igår och frågade om jag ville ha fröer när hon skulle köpa det, redan? tänkte jag. Men snart är det ju ändå dags men januari var/är ju rätt nice ändå vill jag påstå.

Det har också lanserats en del finfina saker denna månad och det tillsammans med lite annat smått och gott blir månadens lista!

Sandberg Wallpapers har lanserat en tapetkollektion vid namn Nippon, en Asien-inspirerade kollektion. Jag var och hälsade på hos dem i Borås i höstas och fick en tjuvtitt på kollektionen faktiskt och att nu se tapeterna i fina pressbilder var kul. Jag gillar att de också unnat kollektionen en skara stämningsbilder som sätter temat.Approp Asien så lyssnade jag på Billgren & Woods avsnitt om trenden Asien på långpromenaden idag, mycket bra. Du hittar avsnittet här.

Jag lyssnade även på Trendstefans föreläsning förra måndagen som berättade om Hotel Sanders. Att det hotellet ramar in stilen för kommande trenden, den koloniala trenden som han kallar det. Skit samma trend tänker jag, här vill jag bo när jag är i Köpenhamn nästa gång! Jag och te och tekannor alltså. Jag kan knappt räkna hur många jag har. Men en marmorerad känns väldigt snyggt 2019, denna är från HAY.Är slott nya trenden? Jag var på Läckö Slott i somras och blev kär. Bilderna som Artilleriet fotat i Gunnebo slott nu är inget annat än magiska, se bara… alla bilderna som en av mina favoritfotografer Fanny Hansson fotat och Sophia Bratt stylat hittar du härHar du inte kikat i Tine Ks sommarkatalog så kan jag rekommendera det, helt sjuk underbara bilder med svala vindar som fladdrar i gardinerna och magiskt vackra putsade väggar. Kika här om du vill. Foto: Sandbergs Wallpaper, Hotel Sanders, HAY, Artilleriet, Tine K

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *