Support your local

Ett uttryck om idag används mycket flitigt i hela vår värld. Handla lokalt. Köp blommor i blomsterhandeln runt hörnet. Bröd hos bagaren bredvid. Kläder och inredning från de mindre aktörerna. Köp hem mat från den lokala restaurangen. I detta inlägg vill jag tipsa om fina varumärken som är locals för mig, om än ibland bara i min digitala värld. Kanske hittar du något nytt och kanske hittar du något fint till kommande morsdag? Oavsett så är dessa varumärken värda att lyftas lite extra <3

Vi börjar med We B Tea som också har sin bas på Värmdö utanför Stockholm. Te-varumärket med det största hjärtat för teer, en av dem utbildar sig till te-sommelier, bara en sådan sak. Teerna är givet galet goda och förpackningarna är genomtänkta och fina. Vill du smaka de godaste teerna som finns så kika in hos We B Tea. Deras te Everyday har jag blivit besatt av!

När vi nu är många som jobbar hemifrån så är ju sköna innetofflor något att investera i. De snyggaste (och skönaste, har haft mina drygt ett år nu) kommer från Inabo. Mer stylish varumärke och coolare flöde får en ju leta efter så har du en stund över scrolla igenom detta.

Och apropå att investera, har du inte redan en Livsjournalen så är tiden kommen. Det är som en kombinerad almenacka, dagbok och egentids-boost. Jag älskar min och använder den dagligen och nu finns det en odaterad version så beställ ett ex här och få koll på ditt liv helt enkelt. OBS. jag överdriver inte, så är min känsla för den.

Har du slut på tvål, duschcreme, tvättmedel eller klädvård så bunkra upp med de bästa från Tangent GC! Deras pressbilder är för övrigt väldigt fina också stylade av Pella Hedeby och fotade av vännen Sara Medina Lind.

Eftersom jag bor nära porslin och keramik hjärtat Gustavsberg så måste jag ju givet nämna några grymma som huserar där också. Alexandra Nilasdotter bland annat med sin underbara keramik. Lite kuriosa – jag skrev om Alexandra redan 2014 här på bloggen, att vi nog skulle få se mer av henne i framtiden. Inte visste väl jag att vi skulle bli ”grannar” i samma hus i Gustavsbergs gamla porslinsfabrik några år senare.

och Samir Dzabirov som också sitter där och har så galet mycket fint. Kanske har du redan ätit på hans porslin? många restauranger i Stockholm serverar mat på hans hantverk.

Och jo, en till från Gustavsberg också Johanna Grahn Hollström som också gör mycket fint, in och kika här om du vill!

Vi avslutar med lite sängkläder. Alva Linen påslakan har jag sovit i sedan i höstas. De är inte bara fina utan också riktigt sköna. Att de är ekologiska och Fairtrade certifierade med hållbar tillverkning i Indien gör allt givetvis skönare.

Förövrigt är jag lite kär i den här lavendel-lila färgen just nu. Slut på meddelande!

3 tankar om “Support your local

  1. Pingback: Support your local - Inredningsfeed

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *