Blogg

Av Jenny Martinsson

En dag i november

Idag åkte jag och barnen längst ut på Ingarö för en promenad längs med stränderna. Jag har sagt det innan och säger det igen, Ingarö – off season – är bäst. Kylan var dock inte så nice, dags att leta reda på vinterkängorna tydligen för i bilen stod det 0 grader när vi parkerade och det låg en strimma frost på marken..

Färgskalan just nu är dock helt min melodi. Som bilden nedan, skulle kunna inreda ett helt hem med färgnyanser från denna mix med alger, höstlöv och barr. Rostiga toner är så fint.

På stranden nedan åt vi picknick-lunch tills fingrarna förfrös. Och sen åkte vi hem & fikade!

/J.

Foto: Jenny Martinsson

Oktobermood

Jag älskar att göra moodboards. Det är ett rent nöje att pinna bilder och sätta ihop moods. Tur att jag jobbar som stylist så att det ingår iallafall som en liten del i mitt yrke.

Det här är mitt oktobermood. Jag känner för varma stickade tröjor och varma(?) vantar. Att vara i naturen och i skogen och detaljrik inredning. Känner du samma oktoberkänsla?

/J.

Ett besök i Götet

Just nu sitter jag på tåget mot Stockholm efter några dagar i Göteborg. Jag och Alice J har gjort två inredningsreportage i superhärliga hem. I fredags var vi i denna magiska trappuppgång, kanske den finaste jag någonsin sett..

Efter fredagens jobb gjorde jag ett höstigt Göteborg några timmar och mötte upp en vän. Och when in Rome, visst måste en besöka Artilleriet – Göteborgs Inredningsstjärna.

Jag gick också förbi Rum för papper, vill ha allt där as usual. Men det är ju lixom helheten som gör det. Det funkar inte att köpa 1 fint papper eller 1 kort. Det är mängden med en sådan här hylla med tusen fack av papper som är inspirerande. Så gå dit om du vill ha lite pappersinspo.

Och Artilleriet i all ära absolut. Men kan vi inte vara överens om att finaste butikslokalen i Göteborg är den där COS huserar?

Tack Götet för dessa dagar!
/J.

Godmorgon! Idag vill jag dela vidare dessa bilder från ett inredningsprojekt i Lissabon. De är fotade av fotografen Andrea Singer som jag träffade häromveckan via Åsa. Lite kul att kika in i projekt en annan europeisk huvudstad. Skulle mycket väl kunna varit ett hem i Vasastan i Stockholm inte sant? 


Men ändå lite syderupeosikt över det, kan inte sätta helt fingret på vad. Stenen i köket är i alla fall från Portugal och heter Lioz. 

Fint med runt fönster i badrummet och att handfatet går i linje med stenen i duschen. Notera också hur snyggt det är med vit kran och duschslang.

/J. 

Foto: Andrea Singer, Inredning: @atelierdata 

Jenny
Martinsson

Min passion i livet är inredning, har alltid varit och kommer alltid vara. I mitt yrke som Inredningsstylist får jag jobba med min passion varje dag – det är en ära att få bygga miljöer, stora som små, för att lyfta produkter till sitt finaste. 

Vill du jobba ihop med mig så hör av dig så tar vi en fika, digital eller live