Vinn presentkort hos Cervera i samarbete med ValueQard

I samarbete med ValueQard har 2 personer nu chans att vinna presentkort á 1 500 kr på Cervera! Handla, skicka och använd presentkort lika enkelt som Swish. Skapa ett konto på valueqard.com eller ladda ner appen ValueQard gratis. De elektroniska presentkorten sparas på ditt konto och därför har du det alltid med dig. Appen påminner dig när giltighetstiden för ett presentkort håller på att löpa ut. Just nu har ValueQard också ett erbjudande, där du som kund får ett extra presentkort värt 50 kr när du handlar ett valfritt presentkort för minst 500 kr.

För din chans att vinna:
1. Ladda ned appen ValueQard
2. Skapa ett konto (inga kostnader eller bindningstider)
3. Lämna en kommentar till detta inlägg eller maila jenny@hemtrender.com och svara på frågan: Vilken ytterligare butik skulle du vilja se i ValueQards sortiment? Motivera kort varför.

Du har t.o.m. söndagen 1 oktober på dig, lycka till!

Tävling avslutad – STORT grattis till Julia Berg och Emma Brändmark som tog hem vinsten!

valueqardVinnaren utses av ValueQard och beslutet kan inte överklagas. Ev. frakt och vinstskatt betalas av vinnaren. Inlägget presenteras i samarbete med ValueQard.

27 tankar om “Vinn presentkort hos Cervera i samarbete med ValueQard

 1. Julia Berg says:

  Åh vilken tur att jag hann se den här tävlingen i sista sekund, hoppas inte jag är för sen! Har nu laddat hem appen och registrerat mig med samma mejladress som här. Vilken fantastisk idé med appen, kommer vara riktigt användbar i framtiden, speciellt vid födelsedagar när man inte riktigt vet vad man ska ge i present! Perfekt när man kan välja själv vad man ska köpa, så smidigt att det är en enkel app också. Tack för tipset!

  Iallafall, det jag saknar är de stora klädkedjorna som hm, lindex, kappahl och cubus där man kan hitta kläder för både stora och små. Även Ikea, lagerhaus, Åhléns, Ica, Coop, SF och Scandic eller annan hotellkedja skulle jag vilja se! Oj det blev många haha, men ska jag välja ut en enda så faller valet till slut på H&m 🙂

  Håller tummarna ❤

 2. Hilda Åsander says:

  Sätter på Spotify för släktträff, fest eller pepp,
  spellistan gör att även farfar kastar sin käpp.
  Vill skicka den så att även du får skaka rumpa,
  du skulle säkert vilja öppna din finaste skumpa.
  Men du svarar att du inte premium har,
  jag kan nog komma med ett svar.
  Med Spotify i VQ en present kan sändas,
  får hoppet hos musikälskaren att tändas.
  Så det är rådet jag till er kan ge,
  snälla låt mig slippa böna och be.

 3. Christopher Bergdahl Håkansson says:

  Kontot skapat med samma e-postadress som anges här.

  Det jag saknar i ValueQard är ett presentkort på Mall of Scandinavia – istället för att ha enskilda butiker så vore det kanon att kunna köpa ett presentkort direkt till Sveriges största galleria!

 4. Annikas Ärliga says:

  Registrerat mig, verkar vara en mycket användbar tjänst. 😊

  Jag skulle gärna vilja se butiker och upplevelser som tänker på hållbarhet och att man kan sortera ut dessa speciellt.

 5. Emma Brändmark says:

  Hej, jag saknar Åhléns, där köper jag själv både presentkort, presenter och saker till mig själv. Där finns ett sort utbud till olika målgrupper och i många olika prisklasser. Känns som ett perfekt ställe att ha presentkort i ValueQard på! Ha en fin dag!

 6. Isabelle says:

  Hej!
  Nu har jag laddat ber appen och skapat ett konto. Jag saknar några klädbutiker, hade gärna sett exempelvis Gina Tricot eller en lör i allo butik som Åhléns City. Det hade verkligen varit perfekt. På Åhléns kan man verkligen hitta allt från prylar till kläder, perfekt för många:)

  Nu håller tummarna

  Med vänlig hälsning, Isabelle

 7. Linus says:

  Tänk ett presentkort på Ica,
  att ge till de som inte är så rika.
  Så kan vi känna oss jämlika,
  kanske vill de köpa kaffe till sitt elva-fika.
  Enligt jante är vi ju alla lika,
  ja vilken svensk vill inte ha en fika?

 8. Johanna says:

  Nedladdning av app och konto är klart,
  tack för tipset – verkligen smart!
  Tjänsten är så värd att hissa,
  ett presentkort är så lätt att missa.
  Personligen älskar jag inredning som gåva,
  något som gör mig glad vill jag lova.
  Önskar därför en butik,
  som på fin och prisvärd inredning är rik.
  Tänk att ett presentkort från IKEA få,
  ett varuhus med saker för varje vrå.
  Stor som liten – bröllop eller student,
  det är alltid en välkommen present!

  Trevlig helg!

 9. Paola says:

  Vad glad jag blir över att ha upptäckt denna app! Tack 🙂 Jag saknar IKEA! jag har liksom alltid något jag bara måste köpa där, även om jag inte måste. Ja, hrmpf … Och det bästa är att de där måstena inte behöver bli så dyra, och att jag blir på så bra humör när jag kan unna mig något litet. Sedan är det världens bästa presentställe också. När man inte vet vad någon önskar sig, eller är tom på idéer, då är IKEA rätta stället. Och om an mot förmodan inte hittar något alls, ja då köper man ett mobilt presentkort på något annat ställe hos VQ! Jag skulle garanterat ha MYCKET nytta av att IKEA fanns hos VQ 🙂

 10. Maria says:

  Det vore trevligt med generellt kort till Hemköp eller Willys. Alltså sådant som kan fungera på valfria varor. Mat går alltid hem.

 11. Christofer B says:

  Typ världens bästa uppfinning!
  SF Film och SF Bio. Så mysigt att hyra en film hemma bekvämt i soffan. Eller gå på bio nu när det börjar bli mörkt och kallt ute. Alla älskar film <3

 12. Marina Johnsson says:

  Toppenenkelt sätt att fixa julklsppar! Varför inte komplettera med presentkort på Åhlens? Där finns något för alla, ung som gammal!

 13. My Tulin says:

  Det jag känner direkt att jag saknar är: H&M , det är där jag själv köper flest pressentkort till de jag ger gåvor till. Saknar även typ Media Markt till pappa och farfar..eller typ clas ohlsson

 14. Nadja Östman says:

  Hade gärna sett Polarn & Pyret, hade vart kul att kunna skicka ett presentkort då och då till ens brors barn. Sedan saknar jag Bagaren & Kocken, en klockren butik när man behöver produkter till köket.

 15. Camilla Wiklund says:

  Har aldrig hört talas om Valueqard förut, men det är ju precis den tjänsten jag behöver. Brukar tappa bort mina presentkort… men något jag saknar hos Valueqard är någon ljudbokstjänst tex Storytel, Nextory eller bookbeat. Det är en perfekt gåva att ge, och uppskattad att få.

 16. Jens Arendt says:

  Jag tänker på att Pinchos eller någon annan restaurangkedja skulle passa perfekt! Det finns något för alla där, alla måste äta och dricka för att leva.

 17. Matilda says:

  Åh smart app! För mig som student vore IKEA eller Ica presentkort perfekt, så uppskattat att få och ge bort då det alltid går åt! Håller tummarna!

 18. Emma Näslund says:

  Har registrerat mig 🙂 saknar väldigt många butiker men främst för musiktjänster, typ Spotify.! Fantastiskt att kunna ge bort ett presentkort där för Spotify och slippa gå och köpa det i någon butik! 🙂

 19. Astrid Odén says:

  Hej! Jag älskar valueqard redan! Men den butik jag kan sakna är Life hälsobutik. Min hälsa är viktig för mig och många av mina vitaminer och oljor köper jag därifrån. Jag tror på att använda det som är naturligt när det kommer till min kropp och uppskattar det med Life. Annars finns det mesta på ValueQard!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *