Kategorier
Bloggträffar

FormForum: Lena Bergström

När formgivaren Lena Bergström berättade om sina produkter hos Orrefors Kosta Bodas Showroom i Stockholm i måndags så sprudlade hon av energi och alla vi deltagare i FormForum stod och lyssnade fascinerat. Hennes entusiasm, glädje och värme gick nästan att ta på, hon har en fantastisk energi och vilka fantastiska verk hon skapar! Hon berättade bland annat om ljusstakarna Carat som nu fått tillökning i familjen med värmeljusstakar i två storlekar – fantastiskt vackra. 
Hon visade även hennes nya vinkorkar i kristall som, om jag inte minns fel, hon valt att göra till samlingsobjekt på 24st. Hon har nu börjat med tre stycken som fått namn efter städer, New York, Tokyo och Stockholm. Vi gick sedan också över till Georg Jensens butik bredvid och fick se hennes vackra smycke EndlessLove. Fantastiskt kul att få träffa henne och besöka de fina butikerna!

 
Foto: Jenny Martinsson

0 svar på ”FormForum: Lena Bergström”

Vad kul att du gillade den nya kategorin på bloggen 😉 Jag tänkte jag skulle kolla med dig, jag håller på med ett inredningsjobb just nu och har valt ut en digitaltryckt tapet från er på Mr Perswall. Det är den som heter Tale ur kollektionen Moment VII, går det att få tag på större tapetprover från denna? Jag beställde hem men tyckte inte man såg så jättebra hur själva mönstret såg ut och hur stort det skulle bli o så.. Kraaaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *