Kategorier
Mitt liv

Hemtrender firar 3 år med ny design

Våren 2008 startade historien om Hemtrender! Jag träffade Frida Berglund som skriver Trendenser under mina studier på SMH och började då läsa hennes blogg, en helt ny liten värld öppnades för mig den våren, ”bloggvärlden”. Jag började snabbt läsa många bloggar och blev tokinspirerad av alla kreativa människor som fanns i bloggsverige som man aldrig sett innan då det bara var, mer eller mindre, tryckta medier som gällde då. 

Jag startade Hemtrender den 2 mars 2008 och mitt första inlägg kan du läsa HÄR. Bloggandet har gått i perioder, i början skrev jag mest om nya produkter och var inne på färgglatt, oktober 2008 skrev jag en krönika och visade foton från min dåvarande lägenhet på Hemmakanalen.se. Våren 2009 var jag inne på citat, och började även knopa ihop egna kollage och ja, idag är inläggen en mix av det mesta!

Bloggen har lärt mig otroligt mycket, givetvis hade jag inte varit så insatt i inredningsbranchen om jag inte drivit Hemtrender men jag har också vågat mig på andra saker som fotografering, bildredigering och HTML-kodning.

Men framförallt så har Hemtrender tagit mig till platser och möten med människor som jag aldrig hade varit med om annars. Exempelvis de två bloggträffarna med FormForum som har gett mig vänner för livet och många andra roliga möten med bloggare, företag, designers och personligheter i inredningsbranschen.  

Idag den 6 mars 2011 lanseras en ny design här på Hemtrender, TACK Åsa för hjälp med rubrikerna och TACK Linda för idébollandet kring headern och TACK designadinblogg.se som har hjälpt mig med kodknackandet. Det nya utséendet får bli startskottet för bloggår nummer fyra som jag hoppas kommer bli minst lika kul och inspirerande som tidigare år! 🙂

ps. ser du något märkligt med min nya design eller vill ge mig annan feedback så uppskattas det verkligen! hemtrender@gmail.com

0 svar på ”Hemtrender firar 3 år med ny design”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *