Veckans Nyhet: Dagmar lanserar matta

Modesystrarna House of Dagmar har inte bara designat Rosa Bandet 2012 utan tar även steget och lanserar en matta i samarbete med Dahl Agenturer.

”Mattans design speglar en del av det som är typiskt för Dagmar; det stickade. Dagmar har i alla år jobbat med stickade ränder och det var det vi ville lyfta fram här i mattan. Vi jobbar med olika kontrasterande garner, sträva, matta och långa silkesmjuka garner som vävs samman i ett mönster. Det långa mohairgarnet skapar en böljande känsla. Den är väldigt vacker och skapar harmoni”, säger Karin Söderlind på Dagmar.

Mattan i storleken 125cm x 600 cm har prislappen 40 000kr så är lite out of my league. Men fick en tanke nu när H&M idag lanserar nya samarbetet med MaisonMartinMargiela – när är det dags för H&M eller kanske Hemtex att lansera ett samarbete med inredning av svenska designers? Jag skulle gärna köpa en kudde designad House of Dagmar, skulle inte du?:)

TACK för tipset KakForm!

Foto: Maria Öhman, Styling: Anna Mård

0 tankar om “Veckans Nyhet: Dagmar lanserar matta

  1. Stämningsfullt says:

    Ja men precis! Jag skulle gärna se några designsamarbeten med H&M Home. Men om jag inte minns helt fel så hade de väl några kuddar med motiv av Lovisa Burfitt för ett tag sen? Snygg men dyyyr matta. Den skulle man inte sätta fötterna på i första taget, haha 🙂

    Såg du mitt mail förresten?

    Kram Vanja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *