10 snabba med Stefan Nilsson

STEFAN NILSSON, även känd som Trendstefan, ser vi i både TV, tidningar och digitalt när det pratas om inredningstrender. Förutom Sveriges välkändaste TRENDEXPERT (fem år i rad har han utsetts till en av landets mäktigaste i Designsverige i tidningen RUM) så jobbar han med PR, skriver matbloggen Eat and Greet, föreläser och BLOGGAR på Designbloggarna samt är GALLERIANSVARIG för Designgalleriet. Puh. Där kan man tala om många bollar i luften!
Stefan bor i STOCKHOLM med sin sambo Peter och hunden Ellie och här och nu ska vi få veta några saker som vi kanske inte visste om honom tidigare, här kommer Trendstefans svar på 10 snabba: 
 
Hur många minuter tar det för dig att göra iordning dig på morgonen?
Åh, jag är ganska snabb i själva badrummet, men jag vill gärna ha en timme till frukost och läsa alla morgontidningarna. Min största lyx är att ha just två morgontidningar. 
Om du vore en bil, vilken modell skulle du vara?
En taxi. Jag gillar att åka bil, men gillar inte när det sitter bara en person i ett stort metallschabrak.  

Blir du någon gång nervös? När?

Absolut. Nervositet gör att man anstränger sig och skärper sig. Varje gång jag gör något ovant så blir jag nervös. Jag är numera inte så nervös att stå på scen framför mina branschkollegor, men att stå på scen på t.ex. en högstadieskola kan göra mig nervös. Eller att tala om nåt som kanske ligger lite utanför mitt område. Men skärper man sig bara så brukar det gå bra. 
 
Afterbeach eller Afterski?
Jag har bara åkt utförs en gång och det var när jag var i Dubai… Så svaret måste blir afterbeach. 
Vad ville du jobba med när du var liten?
Jag ville blir lärare. 
 
Löprunda i skogen eller ett pass på gymmet?
Gymmet, alla gånger. Alltså jag har en dröm om att nångång lära mig att springa, men det kommer liksom aldrig. Om du hade sagt ”gå på disco och dansa häcken av dig – eller gym” så hade svaret inte varit lika lätt. Men springa… Neeeeeej… 
Vad är du mest stolt över i din karriär?
Massa. Jag försöker klappa både mig själv och andra på axeln. Ett projekt som jag är stolt över är när vi på Designgalleriet gjorde en utställning som vi kallade ”Svensk design” och som innehåll verk av formgivare med annorlunda namn. Jag ville belysa problemet med att formgivare som Samad Kasrayan inte ses som svensk formgivare trots att han bor här, är utbildad här mm, mm.
 
IPhone eller Android?
Jag är en ”late adopter” när det gäller teknik. iPhone. Och jag skäms lite… Man borde väl ha nån cool, ny Android. 

Du ska ringa och beställa pizza, vad blir det?

Salamipizza. Och sur mage efter det… 
 
Vad drömmer du om?
Att vi vågade ha en egen smak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *