Spisbrödsfabriken

Veckans inredningsinspiration går inte sååå mycket i svart/vitt som förra veckans. Denna soliga söndag inspireras jag av gröna och petroliumblåa väggar och inredning i naturliga toner. Idag tittar vi in i en visningslägenhet i Spisbrödsfabriken, Kvarnholmen, stylad av Marie Ramse. Häng med!
I vardagsrummet möts vi av en grön vägg med prints, färgen är nästan lite olivträdsgrön, eller hur? Stilleben är aldrig fel och här ser vi en ”triangel” av snygga inredningsdetaljer.
Spisbrödsfabriken
På väggen mittemot, gissar jag, står en grå soffa i linnetyg och ovan hänger nio fotorprints. Träbordet och den rustika vasen får hela inredningen att kännas mer varm. Jag gillar den stora golvväxten också.

Spisbrödsfabriken

I sovrummet hittar vi också färg. En petroliumblå skulle jag säga. Oerhört snygg mot kopparlampan. Även här gör trästol och linnelakan att sovrummet känns varmare och hemtrevligt. Vill du se barnrum och kök också? Kika in här.
Spisbrödsfabriken
Foto: Sara Danielsson
A nice apartment styled by Marie Ramse. I really like the green and petrolium blue walls the most and the warm feeling that the wooden furnitures gives.  

3 tankar om “Spisbrödsfabriken

  1. Emma says:

    Den där sista sovrums-bilden alltså, <3 Koppar har inte riktigt vunnit mitt hjärta men med tillsammans med kulören på väggen är det ju bara ljuvligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *