Tävling: vinn posters från Desenio

Nu är det dags för årets första tävling! Denna gång i samarbete med Desenio som säljer mängder av tavlor till sjyssta priser. De har citattavlor, fotografier, illustrationer men även oljemålningar. Motiven görs av deras egna designteam samt köps in från konstnärer runt om i världen.

I vinstpotten denna gång är alla prints på bilden nedan, en skön blandning prints i storlekarna 13x18cm, 21x30cm, 30x40cm och 50x70cm. Ramar ingår ej. Pris för alla ca. 1000 kr. För att delta i tävlingen så svara på nedan två frågor i kommentaren till detta inlägg eller maila ditt svar till hemtrender@gmail.com. Du har t.o.m. 1 februari på dig. Lycka till!

1, Hur mycket kostar postern ”Black”?
2, Motivera kort varför du ska vinna 9 prints från Desenio

Vinnarna utses av Desenio och beslutet kan inte överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinster skickas endast inom Sverige.

0 tankar om “Tävling: vinn posters från Desenio

 1. mia h says:

  1. 299:-

  2.Ska efter alla småbarnsår äntligen göra om vårt sovrum o walk-in closet, som fanns sedan huset byggdes på 70-talet. Nya posters skulle verkligen pryda sin plats! Hoppas 🙂

 2. Amanda says:

  1. BLACK kostar 299kr.

  2. Flyttat in i ett nytt hus på 300kvm, det vore fantastiskt att få pryda barnens rum med lite nytt samt vår tomma hall! Älskar konceptet hos Desenio, enkelt med posters – som gör en hel förvandling hemma!

 3. Lovisa says:

  1. Den kostar 299:-

  2. Har precis flyttat hemifrån till en lägenhet med lite fler väggar att fylla än mitt tidigare flickrum. Vore väldigt trevligt med lite fina prints!

 4. Caroline says:

  Black kostar 299 :-

  Klyschigt nog kan man ju börja med att jag har aldrig någonsin vunnit någonting i hela mitt liv och det vore ju sjukt trevligt om detta kunde bli första gången. Men förutom det så råkade jag klicka mig in här idag och såg detta och blev helt till mig utav poster kombinationen. Försöker göra om min lägenhet så den känns som "min" efter en separation och detta skulle vara pricken över i:ET.

  Hej hopp,

  Caroline

 5. Sofi says:

  1. Den kostar 299kr

  2. För att dom är så väldans fina och hade muntrat upp mig i vardagen när huset vi kollat på inte blev vårt och jag nu måste bo kvar i ett liiite för trångt hus (men så mkt mer trivsamt med lite nya tavlor) ett bra tag till..

 6. Birgitta says:

  Hej hej!

  1: 299:-

  2: Har jag tur nu ska min älskade dotter få den så fina vinsten av mig. Hon har överlevt mycket svår cancer och i denna stund vet vi inte om den hemska sjukdomen kommit tillbaka igen. Det tyder ev. på det. Så hon behöver verkligen muntras upp lite i allt elände. Så vet jag också att hon tycker mycket om prints. Håller tummar och tår att just jag dom fina printsen får!!!

  Kram

 7. Sofia says:

  1. Postern kostar 299.

  2. Skulle verkligen behöva något nytt snyggt på min vägg. Har ingen annan eller bättre motivering än att jag verkligen vill vinna ☺

 8. Rolf says:

  Hejsan!

  1: 299:-

  2: Skulle bli sådan fin present till min kära dotter som varit så svårt sjuk. Hon skulle bli överlycklig. Hoppas på turen!

 9. Madelene says:

  Hejsan!

  1: 299:-

  2: Skulle vara så jätteroligt att få vinna och ge dom fina printsen till min underbara mamma som vårdade mig när jag var totalt sängliggande i svår cancer. Hon var med mig på sjukhuset när jag fick dom tuffa cellgiftsbehandlingarna. Hon stod vid min sida under hela den tuffa cancerresan. Hon är mer än värd den fina vinsten. Hoppas hoppas!!!!

  Kram

 10. Annica Månsson says:

  1.299:-

  2. Äntligen äntligen kommer jag och min älskade kunna bli sambo, månaders av letande och längtande så fanns den bara där!!! Lägenheten med stort L. Hade varit skoj att överraska honom med ett antal snygga prins till vår gemensamma bostad. Knappt att jag vågar skriva det, är så lycklig 😊💜

 11. Jenny says:

  1. 299 kronor kostar postern.

  2. Jag har nyligen kommit in på ett behandlingshem för ätstörningar, där jag ska vara i X antal månader för att kämpa till ett friskt liv! Som du vet är sjukhusväggarna bara vita och tråkiga så ett par urläckra posters hade gjort mig väldigt glad!

 12. Åsa says:

  1. Black kostar 299:-.

  2. I mitt hus finns det många tomma väggar. En tavelvägg från Desenio skulle verkligen lyfta hemmet till nya höga höjder. Min budget tillåter inga stora investeringar, så nio posters i en samling på ena långväggen vore helt ljuvligt.

 13. Annika Nilsson says:

  Svar 299 kr

  Jag är inte så piffig av mig, och skulle aldrig själv kunna matcha ihop en så snygg collage-vägg. Nu har jag tagit en printscreen på ert förslag ovan, så jag ska kunna få ihop det lika snyggt om jag vinner! Jag har nämligen en helt ledig vägg som bara väntar på detta!

  Hoppas!

 14. Nea says:

  299:- kostar den.

  Vi har precis flyttat till hus från en liten lägenhet. Väggarna lyser vita och det skulle verkligen bli ett lyft med dessa tavlor. Precis min stil och smak! 🙂

 15. Fredrik Malmberg says:

  Det kostar 299kr.

  Hoppas jag får överraska flickvännen med dessa snygga tavlor. Tavlorna är precis i hennes smak, stilrena och är definitionen på less is more. Det skulle ge en mer hemvänlig känsla här samtidigt som jag får en glad flickvän!

  Mvh, Fredrik

 16. Carro W says:

  1. 299 kr

  Snart är det äntligen dags för flytt

  Till vårt alldeles egna paradis

  Det skulle då vara skoj med lite nytt

  Därför jag önskar få vinna detta pris

  I nya huset finns mången vägg att fylla

  Med läckra prints och posters i olika format

  Dessa skulle helt klart tillvaron förgylla

  För hos Desenio blir tavelväggen ultimat

 17. Jens says:

  Svar: 299 kr.

  Motivering: För om man stannar upp och slutar förnya sitt hem så stannar även "ens inre jag" upp och slutar utvecklas..

 18. Julia says:

  Svar: 299 kr

  Jag skulle vilja vinna dessa nio då jag blev otroligt inspirerad av att se bilden på dem ihop. Jag flyttar hemifrån i sommar och den här väggen skulle göra sig så snygg bakom en soffa där många härliga minnen ska göras!

 19. Zara says:

  1. 299kr

  Motivering:

  När jag nu närmar mig 30 med farlig fart,

  önskar jag mig i hemmet en ordentlig nystart.

  Bort med allt i gamla ränder,

  in med mode, prints och hemtrender!

  Jag vill så innerligt vinna dessa 9

  och lämna bakom mig 2010!

 20. Frida Elmgren says:

  Hej hej!

  * Postern Black kostar 299:-

  * Min dotters rum är precis omtapetserat men inga tavlor hon har,

  trots det trivs hon i rummet och kan prata med sina vänner i vad det känns som…i flera dar 🙂

  Dessa är ungdomliga,fräscha, moderna och kul!

  Tavlor som känns helt rätt i tiden nu.

  Om vi detta vinner är det på dotterns vägg dessa tavlor kommer sitta

  och med beundrande blick kommer alla på dessa titta.

  Önskar er en toppenvecka!

  Hälsningar Frida Elmgren

 21. Sofia Bjärno says:

  1. 299 kr

  2. Jag älskar era prints!!! Jag hade prytt båda mina och vänners väggar med era underbara tavlor! Jag förtjänar att vinna för att mina vägga är himla kala och tråkiga sedan min sambo flyttade ut! Jag behöver få in lite nytt liv i lägenheten 🙂

 22. Jessica Hellström says:

  1. Postern BLACK kostar 299:-

  2. Mina vita väggar behöver ett collage bestående av dessa underbara tavlor, Desenio har posters som jag älskar och vill ha, våren skulle bli så mycket roligare om jag får njuta av dessa varje dag!

 23. Maja says:

  1. 299:-

  2. Det senaste året har jag flyttat från en tvåa, till två veckor i pappas gästrum, till en stuga på 20kvm för att nästa fredag få flytta in i vårat egenbyggda hus! Har under denna resa varit tvungen att rensa något kopiöst. De höga väggarna ser väldigt väldigt nakna ut just nu, men kommer inte ha råd att köpa tavlor till ett helt hus än på ett tag…

 24. Lovisa says:

  1. 299;-

  2. Nyligen inflyttade i vårt hus med nymålade kala väggar som behöver fyllas med precis den här typen av konst. Helt i stil med vad jag önskar mig.

 25. Jennie says:

  1. 299kr

  2. Nu är vår 5,5 års totalrenovering av huset snart klar och väggarna behöver prydas med nya, fräscha tavlor i matchande färgskala 😉 Svart & vitt!

 26. Moa says:

  Den kostar 299:-

  Självklart ska jg vinna eftersom jag flyttar hemifrån om 2 veckor. Student som man är får man priotera sina köp men jag satt här om dagen och la just affischen black i inkorgen men avvaktade köpet kanske just ett tecken för att det är jag som ska vinna denna. Återstår att se. skulle passa perfekt på väggen ovanför min vita soffa min svarta taklampa från rubn blandat med marmor bordet.

 27. Emelie Andersson says:

  1. Postern BLACK kostar 299:-

  2. Jag bor just nu i Kina men flyttar hem till Sverige i april. Det enda som snurrar i mitt huvud hela dagarna är: åh vad jag vill ha ett eget och personligt hem igen. Jag vill inget annat än att kolla på inredning och måla upp en bild av hur allt kommer att se ut, eftersom jag innan min resa hit sålde allt jag ägde. Jag skulle bli så himla glad om jag vann dessa prints som jag kan dekorera min nya lägenhet med. De är precis i min stil och skulle personifiera mitt hem ordentligt!

 28. Matilda Hermansson says:

  1. 299 kr.

  2. Mina väggar i min lilla studentlya lyser vita och tomma. Har länge tänkt unna mig några tavlor från desenio, men annat har kommit i vägen och plånboken har ekat. Vore toppen att vinna några!

 29. Catharina says:

  Black kostar 299 kr.

  Jag har precis blivit mamma för första gången och vi har flyttat i samma veva. Nu skulle det vara så roligt att få göra lite fint på väggarna eftersom man tillbringar en hel del tid hemma <3

 30. Jenny Olsson says:

  299 kr kostar Black.

  Jag har så kalt och trist på väggarna här hemma! Hade vart superkul att vinna ihopmatchade posters så att det ändå blir snyggt och stilrent på väggen!

 31. Decibel S says:

  1, 299 kr. =)

  2. Jag skriver denna motivering på min födelsedag. Från och med idag den 25:e januari är jag numera 26 år. Och vad jag önskar mig allra mest design-mässigt och har gjort sedan ett halvår tillbaka; är posters till mina olika ramar jag har fyndat via second hand.

  Jag har verkligen hittat perfekta ramar av olika storlekar och färg, som jag vill placera på en av mina väggar. Vad jag däremot saknar är posters, citat och bilder som jag tänkt sedan länge ska finnas i dessa ramar. Storlek spelar ju ingen roll eftersom jag tycker om stora ramar till små posters och så vidare. Poster och ram ska helt enkelt inte "passa varandra" i storlek. =)

  Det är fint när konceptet ram och inramat är lite flytande, på det sätt blir det hela mer effektfullt. Alla dessa fantastiska posters som ni tävlar ut vore helt enkelt perfekt till detta ändamål. Och min vägg med ramar vore komplett!

  Hoppas och önskar. <3

  Mvh/ Decibel S

 32. Amanda says:

  1) 299kr

  2) Ska flytta hemmifrån snart och det skulle vara så snyggt i min nya lägenhet! Har velat ha så, dock är jag så dålig själv på att sätta ihop sånt här, men nu får jag värsta snygga klara kitet!

 33. Annica Lindqvist says:

  299

  Vi har inga tavlor på väggarna och det är svårt att verkligen hitta något snyggt och stilrent. Detta är helt i min smak. Om vi vinner så får vi äntligen upp första sakerna på väggen!

 34. Linn Arnewing says:

  1. 299

  2. Min anledning är otroligt självisk. Jag ä en tvåbarnsmamma på 30 år och även om det är helt underbart så kan jag ibland glömma bort mig själv lite som den faktiskt unga och skönhetsintresserade tjej jag är förutom mamma 🙂 Dessa tavlor skulle jag vilja sätta upp i sovrummet, tillsammans med ett sminkbord jag nu letar efter för att ge mig själv en egen liten oas. Det är verkligen 9 bilder som speglar just det jag vill framhäva! Tack för chansen!

 35. Frida says:

  Hej! 299:- kostar "black".

  Jag har precis fått hem mina två första prints från desenio och vill bara ha mer!! Dom är så himla fina. Har precis flyttat in i en stor trea med många tomma väggar som behöver fyllas med snygga tavlor!

 36. Helena Eklund says:

  Jag är jättegärna med!

  1. 299 kr.

  2. Flyttar snart och dessa fina prints skulle passa superfint i mitt nya sovrum. Blir alltid lite roligare att flytta när man får inreda med nya saker!

  Kram!

 37. Tess says:

  1: "Black" poster kostar 300-1 som då blir endast 299:- kronor 🙂 Ett kap.

  2: Jag skulle bli överlycklig över att vinna dessa "ursnygga" print för att hänga på vår vägg som vår 9månaders son påbörjat "teckna" sina konstverk på. Tillsammans med hans "fina verk" skulle dessa prints från Desenio ramas in och utgöra en helt fantastisk tavelvägg i vårt annars dystra hem😊 Heja mig!!

 38. Kristiina says:

  Hej!

  Jag är gärna med!

  1. 299kr.

  2. Nytt år med massor av vardagar och fest,

  snygga prints passar alltid bäst!

  Dela glädjen och överraska en vän,

  förnya mina väggar och pryda mitt hem.

  Eller som gåva till blivande bröllopspar,

  hoppas jag hem denna toppen vinst från Desenio tar!

  Ha en fin dag och tack för chansen!

  Med vänlig hälsning,

  Kristiina.

 39. Therese says:

  Hej! Black kostar 299:-

  Så rolig slump, jag såg ett foto av denna poster på instagram igår och fastnade genast för den. Hade inte hört talas om "Desenio" innan, men det blev genast en favoritsida när jag gick in och tittade!!! Har tyvärr fått shoppingförbud av sambon. Men denna poster, och även de andra skulle passa så otroligt bra i vårt svartvita hem! Döttrarna skulle få nya fina tavlor på rummen, och jag skulle få favoriten BLACK i vardagsrummet!! <3

 40. Designtjejen/Emmelie says:

  1. 299 kronor

  2. Vi har bott i vårt hus drygt 1,5 år, men har varit väldigt dålig på att få upp något på väggarna. Det är lätt att bli blind och vänja sig vid "tomheten" (dumt). Jag har en perfekt plats där alla 9 print skulle få hänga tillsammans. För jag tycker att de gör sig bäst – just tillsammans. I olika storlekar och i olika motiv. Väggen jag tänker på är den största i vårt vardagsrum. Den har en central plats som också är det första man ser. Ett fönster på väggen bredvid släpper ofta in ett fint ljus så dom skulle liksom stråla i solskenet och bli som små guldklimpar på väggen som man absolut inte skulle glömma bort utan de skulle växa i sin omgivning! Jag håller tummarna 🙂

 41. Lena says:

  299:- kostar den.

  Vill överraska min dotter som fått förstahandskontrakt på en lägenhet. Hon har bott på fem olika ställen de sista tre åren. Nu vill hon inreda med egna möbler och boa in sig. Detta blir mitt bidrag till ett mysigt hem. Tack

 42. Malin Nilsson says:

  1.Black-postern

  2.Dessa fina tavlor har jag kollat in läge dom skulle bli så fina som tavelvägg nu när jag håller på att fixa fram våren här hemma 🙂 håller alla tummar 😃

 43. Emma says:

  1. 299:-

  2. Jag och min sambo är på väg att köpa hans barndomshem på ynka 350 kvm!!! Dessa underbara posters skulle verkligen hjälpa oss en bit på vägen då man kan säga att vi börjar från noll! Just nu delar vi på min lilla student etta och sparar pengar 🙂

 44. Jeanette says:

  Svar: 299

  Åh – Jag ska inom kort renovera mitt arbetsrum här hemma och de här tavlorna hade gjort hela rummet! Jag älskar allihop och jag hade blivit så glad om jag vann!

 45. Alexandra says:

  1. Black-postern kostar 299 kr.

  2. Vill kunna pryda väggarna här hemma, just nu är det tomt för att jag har sådan beslutsångest över vad jag vill ha. Dessa posters skulle passa perfekt – kanske blir det en tavelvägg? Superfina vilket som

 46. Hanna Magnström says:

  299:- kostar Black postern.

  Jag skulle vilja vinna posterna eftersom att jag har alldeles nyss bytt sovrum och har en tavelhylla precis ovanför min säng som verkligen ramar in rummet. Jag älskar tavlor och tycker verkligen att tavlor gör rummen så mycket snyggare med inspirerande bilder som ger kontraster och färger. Skulle verkligen göra rummet så mycket mer personligt då jag fullkomligt älskar stilen och buskapen på posterna. Jag håller tummar och tår!

 47. Christine Carlström says:

  299kr kostar den.

  Vi har flyttat precis till ett stort hus och äger inte en enda tavla. Vita och kala väggar i rum som ekar gör att jag mer än någon annan önskar vinna dessa grymt snygga posters.

 48. Johanna Säreborn says:

  1. Postern "Black" kostar 299 kronor.

  2. Jag skulle så gärna vilja vinna fina posters för att pryda väggarna och göra mitt 15 kvadratmeter stora studentrum lite personligare. Det skulle dessutom kännas som en fantastiskt fin belöning för att jag avklarat en krävande första termin på universitetet!

 49. Karin Synnergren says:

  Fräcka postern Black kostar 299 kr.

  Detta är min dotters stil,skulle bli en jättefin födelsedags present på hennes 20 årsdag.Hon hade älskat att ha dessa fräcka posters på sin vägg!!!

 50. Ida says:

  Den fina posten kostar 299 🙂

  Det vore jättekul att vinna de fina tavlorna, det hade gjort sig ypperligt på min tomma vita vägg i myshörnan. Lovar att visa resultatet sen 😉

 51. Annica says:

  1. 299:-

  2. Jag har knappt någonting på väggarna för jag har varit lite rädd för att få liv på väggarna men skulle jag vinna så skulle jag bli motiverad att hänga upp dessa lite överallt i lägenheten.

 52. Maria Karlsson says:

  Postern Black kostar 299kr.

  Pendlar i veckorna till universitetet och bor ofta hemma hos pojkvännen. Tyvärr har han inte det inredningssinne som jag kanske önskat. Några av dessa tavlor hade fått pryda pojkvännens lägenhet för att ge ett mer stilrent och inrett intryck för vår bådas trivsel. Även i hallen hemma hos mig hade någon tavla fått hänga då det i dagsläget känns väldigt kalt och allmängiltigt, en mer personlig touch skulle lyfta första intrycket! Dem små tavlorna hade jag satt upp på min tavellist som för tillfället bara har några få ljus som står och väntar på att bli utbytta. Detta skulle göra mig mer motiverad att nå mina mål såväl som det skulle finnas en ro i hemmet där man kan slappna av.

  Supersnygga tavlor som kommer göra någon väldigt lycklig 😀

 53. Nickan says:

  1: 299:-

  2: Jag byter roll och arbetsuppgifter på jobbet och därmed få jag ett eget kontorsrum. Hade varit kul att kunna pryda väggarna i mitt nya egna rum med lite snygga prints. Att kunna vila ägonen på något som inte har med mina nya kommande arbetsuppgifter att göra skapar nog en god kreativitet och arbetslust med ny energi.

 54. Elin says:

  Åh underbar tävling. Vilka fina saker 🙂

  1. Den kostar 299 kronor

  2. En bra motivering är att jag vill fira att jag fått nytt jobb som jag börjar på 1 februari vilket känns helt fantastiskt. Från att ha svävat i ovisshet en liten tid har jag nu en tjänst som känns både rolig och utmanande! Så stort GRATTIS och klapp på axeln till mig själv! 😀 yeeeey!

 55. Sofia says:

  1. 299:-

  2. Därför att vi nyss köpt ett stort hus där det fortfarande finns väldigt många väggar att fylla. Har hittills bara fått upp 3 tavlor… Men den som väntar på något gott 😉

 56. AZRA says:

  1. 299 kr

  2. Jag vill vinna för att kunna ge bort dessa till min mamma Ervina som är sjukskriven. De dagar när hon mår bättre gillar hon att pyssla hemma, jag vet att hon har spanat på dessa innan och jag vet att hon läser er och mängder av andra inredningsbloggar. Denna överraskning hade varit något som hade fått henne på andra tankar. Håller tummarna, hon förtjänar det verkligen !! / Azra

 57. Christina Udd says:

  1. Postern Black kostar 299kr

  2. Åh hoppas drömmen blir sann,

  att jag dessa prints från Desenio vann.

  De är så stilfull och läcker,

  många beundran dem väcker.

  Finaste design, färg och form,

  om jag vinner skulle glädjen bli ENORM!

  Omväxling förnöjer,

  och stämningen höjer.

  Ett fantastisk tavelvägg skulle det bli mellan golv och tak,

  säger bara dessa posters är helt i min smak!

  Hoppas nu turen ligger på min lott,

  så jag får ett vardagsrum så stilfullt och flott! ❥

  Trevlig helg!

  Med vänlig hälsning,

  Kia Udd ( kiaudd instagram )

 58. Sarah says:

  Postern black kostar 299 kr och jag vill gärna vinna för att vi nyss har köpt hus och därmed har många väggar att fylla men också för att jag är gravid i vecka 39 och bara väntar och väntar och väntar. En vinst skulle göra väntan roligare! 🙂

 59. Hanna says:

  På hemsidan står det att BLACK kostar 299kr.

  Jag vill hemskt gärna vinna dessa prints då vackra tavlor och posters är mitt bästa trix för att få det hemmatrevligt. På grund av mina och min sambos studier flytta vi oftare än varje år från hyresrätt till hyresrätt. Att då få det att kännas "hemma" är svårt, speciellt när man inte kan renovera, måla eller sätta upp hyllor som man vill.

 60. Helena says:

  299 kronor postern Black kostar,

  den på min vägg hade fått mina andra tavlor att rosta.

  För nya tavlor på min vägg jag verkligen behöver hänga,

  nära & kära kommer säkert med avundsjuka blicka på mig blänga.

  Desenio har ett stort, stilrent och modernt utbud,

  och det finns något till varje inredningstokig man och brud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *