Månadens lista – maj

Jag testar på bloggtrenden som Tant Johanna startat med en månadslista. Det här funderar jag på, står på önskelistan, drömmer jag om och ser framemot i maj 2015!
 
Bil – som blev en cykel. Förra sommaren hade jag en cykel på lån och nu suger det i mina ”cykla längs med Norr Mälarstrand till jobbet” genen så ett cykelinköp har högsta prio. 
 
Frisyr – jag har en superduper duktig frisör (och kompis) i Borås. Men avståndet gör att jag bokat frisörtid nu i helgen i Stockholm så jag ser framemot en rejäl putsning och kanske lite uppljusning på färgen. Men det känns lite läskigt att gå till någon annan! 
 
Skor – mina vita Vans var ett par favoriter förra sommaren. Jag funderar på att slå till på ett svarta också. 
 
Citat – det är maj och det har nu gått ett år sedan jag flyttade till Stockholm. E t t år! Det har gått så galet fort (vilket väl bör vara ett tecken på att jag haft kul). Så nu har tankarna snurrat ett tag om nästa ”plan för livet” men nu har de börjat landa och det känns himla bra. Jag har en plan. 
 
Mina nya tekoppar kommer snart på bild och boken jag läser just nu tipsade jag om i söndags. Mat då? Just nu dricker jag juice i massor och älskar juicen med apelsin, kivi och ingefära från Loviseberg!
 
 
 
 
 
 
 
Resmål – i nästa vecka åker jag till Portland, Oregon. Det ska bli riktigt kul! Jag gör just nu lite speedläsning och letar Portlandtips i massor.  
 
Sweatshirt – som blev en blus. Jag tittar på min klädställning och de ser mörkt ut. Nya ljusare plagg måste in där på galgarna. Denna blåa skönhet från Twist & Tango gillar jag!

8 tankar om “Månadens lista – maj

  1. Julia says:

    Tips: Förra året köpte jag en Pilen Cykel hos Jämshögs Järnhandel. Man fick specialbeställa den med ekerfärg, sadel osv. De fraktar den till dig. Jag är supernöjd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *