Min önskelista till tomten

En vecka kvar till julafton och jag känner mig dundersen med min egna julklappslista. I år önskar jag mig dock mer än någonsin att alla ska få må bra och vara lyckliga. Några organisationer som finns där för att hjälpa som jag håller extra varmt är Cancerfonden och ActionAid, som jag har ett fadderbarn i Indien via sedan 2014. Som någon klok sagt, alla kan inte göra allt men alla kan göra något!

Men även om så, så allt kul om det ligger något under granen också. Därav en önskelista till tomten med några materiella saker till garderoben, kontoret och inspirationskontot; Busnelkofta i svart, älskar min blåa så skulle gärna ha en till i garderoben. Ett årskort på Fotografiska och Hans Blomquist bok In the Mood for colour skulle vara en bra inspirationsstart på 2017 och en massagetid ligger allt högt på listan, och så en almanacka från Bookbinders Design för att hålla koll på allt. Till hemmet har jag leta som en tok hela hösten efter orkidéekrukor i glas med löst fat, verkar helt omöjligt, men det står också på önskelistan till tomten som kanske kan trolla fram något!

Deer Santa Claus!
december

En tanke om “Min önskelista till tomten

  1. Hanna says:

    Önskar precis som du i år att alla ska få ha det bra i denna just nu grymma värld! Tänk om alla skulle ge en liten peng i jul till någon välgörenhetsorganisation, så stor effekt det skulle göra totalt sätt!! Kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *