A Concrete Corner

Vi avslutar vecka 10 med ett Concrete Corner, en styling jag gjort tillsammans med favoritfotografen Sara. Här var vi hemma hos mig och satte upp en betongtapet som med bara några få våder skapade en snygg betongvägg (väldigt enkelt sätt att snabbt förändra!). Tapeten kommer från Mr Perswall, möblerna från HAY, vykorten från Therese Sennerholt och tekanna och kopp från Granit. Det var himla kul att göra en styling med monokrom färgskala och utesluta annars favorit-färgen(?) vit. Hoppas du också gillar´t!

A styling named Concrete Corner that me and Sara did together with a concrete wall made from wallpaper. Hope you like it!Betongtapet-Betongvägg i Concrete Corner Betongtapet-Betongvägg i Concrete CornerBetongtapet-Betongvägg i Concrete CornerFoto: Sara Medina Lind, styling: Jenny Martinsson

6 tankar om “A Concrete Corner

  1. Martina Höglund says:

    Hej! Jag har en fråga om ditt golv. Fiskens mönstrat. Var kan MS köpa dessa underbara golv om MSN nu inte gå det gratis i ett köpt hem som i en gammal lägenhet . vi har ett hus som vi skall renovera och skulle garns vilja ha det i hela hemmet.
    Så vore väldigt tacksam om du kunde hjälpa mig?
    Ha en. Fortsatt trevlig söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *