Tiden rusade iväg så fort där i mitten av augusti så jag kom av mig i att visa lite från ett superkul stylingjobb jag gjorde. Vi var på en bondgård i Skattmansö utanför Uppsala för Sveriges första upplaga av Gårdsmiddag arrangerad av Restaurang AG och Scan och mitt uppdrag var att duka och fixa med detaljer runtomkring. För att få rätta känslan till dukningen för 100 gäster valde jag linnedukar och linneservetter, tallrikar med lite ”bondromatiska inslag” och jutesnören till detaljer som en röd tråd genom allt. Som runt servetten med en rosmarinkvist. På middagen bjöds det plockmat som serverades på borden så jag gjorde dukningen i små öar däremellan. Varannan var snittblommor i enkla glasflaskor och varannan var ljuslyktor i enkla glasburkar, båda piffade med extra grönsaker och rotfrukter. Stjärnkocken Johan Jureskog stod vid grillen….. och kollegan Elin var min plus en.Så det blev inte bara ett riktigt kul stylinguppdrag utan även en mysig kväll med nya och gamla ansikten. Nu i efterhand inser jag att detta faktiskt var 2016:s sista fina sommarkväll som också blev sådär himla bra, för vem kan klaga på en höbal, på en åker utanför en lada. Fint det!
Foto: Jenny Martinsson & bild 1 och 5 från Gårdsmiddag
Kategorier
4 svar på ”Styling av Gårdsmiddag”
Jättefin dukning!
En fin sommarkväll på en höbal på landet är inte fy skam det heller! 🙂
Tack Sara och nej, verkligen inte, fint som snus det!;)
Såååå fint👌🏼
Tack vännen!! =D