Vinn Holger från Svedbergs

I samarbete med Svedbergs har du nu chans att vinna spegelskåpet Holger! Jag har ett grönt hemma hos mig och är störtkär, men Holger finns även i vit, svart, grå, gul och guldig kostym. Skåpet är designat av Roger Persson och har ett värde av 2 710 kr . Svedbergs tillverkar alla sina produkter i Dalstorp och här kan du bygga ditt egna drömbadrum online. För daglig inspiration, följ gärna @svedbergs på Instagram.

För din chans att vinna, kika på nedan fråga och lämna ditt svar i en kommentar till detta inlägget eller maila ditt svar till jenny@hemtrender.com. Du har t.o.m. söndagen 18 juni på dig, lycka till!

Vilken färg skulle du vilja ha på ditt Holger skåp och varför? Motivet gärna kort, här kan du se bilder på alla färgerna.

Tävling avslutad – grattis till Linus Holmestrand som tog hem vinsten!svedbergs-tävlingVinnaren utses av Svedbergs och beslutet kan inte överklagas. Ev. frakt och vinstskatt betalas av vinnaren. Inlägget presenteras i samarbete med Svedbergs. 

65 tankar om “Vinn Holger från Svedbergs

 1. Veronika says:

  Vi är ute efter ett retro badrumsskåp till vår gästtoalett i vårarn funkislägenhet.. Jag hade valt ett vitt Holger skåp för att få ett ljusare känsla och ge ett intryck av att rummet är större.

 2. Gisela says:

  Grafitgrå. Jag experimenterar gärna med färger, i andra rum. Badrummet gillar jag klara ljust och med lite betonggrått.

 3. Pernilla says:

  Grafitgrå hade varit så tjusigt hos mig!

  Jag vill vinna för att imponera på min kille genom att erkänna mitt misstag i att välja en spegel utan förvaring. När han kliver in där och inser att han kan hitta sitt hårvax utan sök och bök kommer han att älska mig föralltid 😉

 4. Malin Svensson says:

  Jag gifter mig med min bästa vän 5:e augusti 🙂 Ett grönt Holger-skåp i bröllopspresent skulle göra oss båda glada varje dag vi borstar tänderna tillsammans!

  Kram Malin

 5. Johannes G says:

  Den gröna spegeln var ju tokläcker så hoppas innerligt på att få lite ”hemtrender” i mitt vita badrum. Det skulle verkligen piffa upp.

 6. Jenny Olsson says:

  Åh, det hade verkligen varit perfekt att lägga alla farliga grejer i så att barnen inte kan komma åt dem. Vi har verkligen inget bra ställe för varken rakhyvlar eller apparater. Håller tummarna för ett svart skåp, det hade passat in hos oss!

 7. Mia Korch says:

  Ett svart badrumsskåp hade passat perfekt till det lilla badrummet i vårt nya hus. Jag har alltid så färggranna handdukar och detaljer i badrummet så en svart stilrent skåp hade vart perfekt för att balansera upp färgerna.

 8. Viola says:

  Hej
  Jag hade älskat att få inreda mitt badrum med ett grön skåp. På något sätt påminner det mig om min gammelmosters badrum och lägenhet från 50-talet. Hon hade en säker inredningsstil som var både glad och elegant och även om lägenheten inte var renoveras sen 50-talet så kändes den totalt tidlös och uppdaterad. Så vill jag också ha mitt badrum 🙂
  Hälsningar Viola

 9. Familjen Karlsson says:

  I en vacker, tidlös norrbottensgård belägen längst fantastiska Råneälvdal bor vi. Här plockar vi solvarma hjortron på myren intill, här metar vi abborre under midnattsolens sken. Här står tiden still på många sätt och vi försöker renovera och modernisera med känsla och varsam hand. Modernisera utan att ta bort det genuina och historiska.

  I badrummet kam jag inte tänka mig ett mer fantastiskt spegelskåp än dimgröna Holger. Charmigt, stilrent och praktiskt. Jag bara älskar det!

 10. Karin Sköldberg says:

  Åh så fint det är! Skulle passa PERFEKT i vårt lilla badrum på landet, särskilt det vita, som är retro men ändå modernt. Nu håller jag tummarna för en vinst och äntligen ordning på trebarnsfamiljens tandkrämstuber, tandborstar, plåster, myggmedel och hårsnoddar! 🙂

 11. Karin Sköldberg says:

  Åh det skulle passa PERFEKT i vårt lilla badrum på landet. Jag tycker mycket om det vita, som känns både retro och modernt. Håller tummarna nu för att vinna och få ordning på trebarnsafamiljens alla tandborstar, krämer, plåster och hårsnoddar! 😀✊🏼

 12. Anna says:

  Har nu både pengar och planer för mitt 70-talsbafrum. Min bas är vitt och grått med uppdaterade färger från mitt och mitt lägenhets födelsedecennium. Köket har fått grönt, hallen orange. Jag och det nya badrummet vill vakna till liv med gult, det kommer att bli allt annat än fult!

 13. Monika Lindh says:

  Dimgrönt skulle passa fint i vårt – snart förhoppningsvis när vi sparat ihop tillräckligt med energi och pengar – omgjorda badrum.

 14. Emma T says:

  Det gröna är ju helt ljuvligt, men de möbler som alltid går att kombinera med allt är de som lever längst här, så lite tråkigt och fegt skulle mitt val ändå bli det grå.

 15. Lina says:

  vi flyttar ä n t l i g e n till hus, vårt egna hus om ett par veckor! Ett hus som behövs och uppdateras, kök, golv och toalett. Detta dimgröna skåp är bland det finaste jag sett och även om jag inte skulle vinna detta så kommer jag nog säkert övertala min man att detta är det vi behöver! 🙂

 16. Sophia says:

  Det gröna skåpet, för att det hade brytit av så fint mot vår våtrumstapet som är vit med gråa blommor. Lite gröna växter och gulddetaljer på handdukskrokarna och vårt badrum hade varit som ett alldeles nytt <3

 17. elin norberg says:

  I huset av trä skulle alla andra badrumskåp ligga i lä, det gröna smälter in och skulle vart fantastiskt fint och göra rummet exlusivt.

 18. Ann-Charlotte Larsson says:

  Hej!
  Den grafitgrå skulle passa så bra till vårt grafitgråa klinkers som vi fick inlagt igår, det pågår nämligen ett stambyte i vårt badrum.
  Tyvärr har våran hyresvärd valt ett väldigt billigt och rent ut sagt fult badrumsskåp som faktiskt inte alls passar in…..
  Det skulle vara roligt att få uppgradera till ett som är både bättre och snyggare!

 19. Jenny Nilsson says:

  60×45 är som gjort för vårat gamla badrum som jag gärna skulle vilja piffa upp med en ny badrumsspegel som dessutom har förvaring. Den gröna var toksnygg, men vill gärna vinna den grafitgrå som jag tror blir ett bättre val hemma hos oss.

 20. Nancy Rosenlind says:

  Ett vitt Holgerskåp att göra till min alldeles egna beauty box! Bara för mig! I den skulle jag förvara finheter, så skåpet skulle vara halvöppet hela tiden! Jag tänker mig…mormors sparade tvål-trio på en av hyllorna, något doftgott också såsom en minivas med egenplockad sommarblomma. Sedan femtiotalsfina tillbehör… Spegeln skulle få ta del av mitt vintage-frisyr-skapande! Så en uppsättning hårattiraljer kommer att läggas i skåpet! Ovanpå skåpet skulle det ligga små böcker att inspireras av. Skulle absolut få hedersplatsen! En sak är säker – ett mer älskat skåp kommer inte finnas!

 21. Carina Roos-Axdorff says:

  Det sköna gröna som om svunna tider påminna vill jag gärna vinna. Bor i ett stort gammalt trähus på min mans släktgård sen många generationer. Stort renoveringsbehov finns, håller på att uppdatera lilla toaletten nu, ut med det mörkbruna och in med lite ljusare färger. Där skulle detta skåp passa perfekt, finns inte utrymme för så mycket mer! Stilen blir dessutom perfekt!

 22. Carina says:

  Jag var ofta hos min mormor och morfar när jag var barn. Jag var mycket sjuk och båda mina föräldrar arbetade, så de tog hand om mig då. Något jag älskade hos dem var morfars hemliga skåp med en massa underliga grejer (han byggde kameror och höll på en massa experiment!) … men det var ”mormors” badrumsskåp som var mest spännande. En riktig skatt. Doften … Alla krämer och underliga saker … Saker jag bar fick titta och känna på när hon var med … Farlig, förbjudet och SÅ intressant! Skåpet var ljusgult och påminner så mycket om detta ljuvliga skåp! jag skulle bli så glad över ett stycke nostalgi, och härliga barndomsminnen på lilla toaletten som nu ska renoveras. Jag har inte kunnat bestämma stil eller färger, men det här hjälpte ju till 🙂 Svartvitt rutigt golv, väggar i äggskalsvitt som tar upp det gula, och porslin i runda former … Detaljer i ljusgult och svart.

 23. Emma says:

  En grafitgrå Holger till min lilla toalett i studentlägenheten där jag pluggar. Jag tycker studenter skulle behöva mer design och förvaring, en studentlägenhet ska inte betyda stelt och massproduktion. Fram med känsla, omtanke och mer kärlek i inredningen då man bor på liten yta. -Holger! Vill du bli denna inredningsintresserade students ”room-mate”? Tillsammans med några gröna växter givetvis. Du skulle hjälpa mig att få ordning på både tandborste, örhängen och nödvändiga piller och hjälpa mig komma i tid om mornarna. Att mötas av dig varje morgon vore den bästa starten på dagen!

 24. Josefine Wahlström says:

  Tänk att få börja dagen framför Holger, solgul och glad. Möta hans blick, bjuda på ett leende och sedan känna hur hela dagen ler tillbaka mot mig. En sann kärlekshistoria, Jag 💛Holger =sant.

 25. Annika Nilsson says:

  Grafitgrått!
  Vårt badrumsskåp räcker inte till när vi blivit fler! Hoppas på denna vackra som komplettering!

 26. Håkan says:

  I mitt gamla sekelskifteshus finns ett WC-rum med en gammal härlig stol,
  Som med sin svarta bakelit-sits och sidospolning är riktigt, riktigt cool.
  Till det finns ett handfat i samma gamla stil,
  Och båda gör det rummet en härligt skön profil.
  Dock saknas skåpet som kompletterar allt,
  Som tar upp den gamla stilen så läckert och ballt.
  Så hit skulle Holger så gärna få flytta,
  För att sprida sin skönhet och göra lite nytta.
  Och för att allt ska bli lite sådär extra grant,
  Får han gärna komma med bakelit-svart kant!

 27. Cecilia says:

  Ett grafitgrått, Gud så flott! Det skulle lyfta vårat lilla badrum som vi tänkt piffa till och göra till mitt egna.
  Att titta sig i spegeln hade blivit mycket roligare och jag hade möts av ett leende varje gång, en dröm med ett sådant vackert och stilrent skåp på väggen. Tänk vad ett badrumsskåp kan göra! 🌸

 28. lotta hellström says:

  Ett underbart grönt skåp skulle jag hemskt gärna vilja vinna, och det skulle jag faktiskt inte i mitt badrum hänga utan i mitt sovrum som jag och gubben planerar att göra i ordning till hösten. Jag vill göra det lite retro/shabby chick/fransk lantgårds inspirerat och detta skåp skulle verkligen kunna bli pricken över i:et. Ett skåp att utgå ifrån så att säga. Jag önskar er alla en underbar sommar och lycka till =)

 29. Kristin says:

  Jag skulle älska att vinna detta fina badrumsskåp i guld framför allt eftersom det delar namn med min underbara son Holger, men även för att det skulle passa väldigt bra i badrummet på landet som vi håller på att renovera.

 30. Johanna Mörtberg says:

  Det skulle göra mig så lycklig och att få använda det hålgerskåpet till att förvara både mina och min sambos toalettarticklar på ett snyggt sätt istället för att ha hudkrämerna och dylikt huller om buller, man hittar ju aldrig det man letar efter.

  Jag är kär i färgen guld matt och är övertygad om att den kommer att sticka ut och dra till sig uppmärksamhet på bästa sätt i mitt just nu vita och mörkblåa badrum.

 31. Denise says:

  Ett grönt Holger-skåp skulle passa ypperligt på den lilla toaletten vi skall renovera. Bra förvaring och roligt med lite färg, då toaletten i övrigt kommer gå i vitt.

 32. Kristin says:

  Ett grafitgrått Holger skulle jag vilja vinna! Det skulle passa perfekt då jag tyvärr är färgblind och har svårt att se andra vackra färger. <3 Det kan lätt bli missförstånd i familjen, så för enkelhetens skull och eftersom jag vet att färgen grå är supersnygg skulle jag välja den. Mycket av det jag ser av färger är i gråskala, så när jag inreder (inredning är ett av mina största intressen), brukar jag hålla mig till neutrala färger. För mig är grå en fantastisk färg och jag brukar titta på många olika grå nyanser innan jag slutligen bestämmer mig. Jag tycker Holger verkar ha den "perfekta" grå nyansen så den skulle jag gärna vilja uppleva från mitt sätt och se det, i vårt lilla badrum. Där behövs även ordning och reda på liten yta, vilket jag tror han kan hjälpa till med utan problem!

 33. Lena B says:

  En så utsökt och charmerande design. Att blanda stilarna modernt och retro är, tycker jag, alltid ett vinnande koncept när det gäller inredning. Här är ju mixen redan klar! Genialiskt av Svedbergs att återuppta en klassisk design och addera en modern touch. Om jag vann skulle jag vilja ha skåpet i grönt, det ser ut att vara en ljuvlig, mjuk färg. Den kommer att pryda sin plats i mitt badrum och dessutom vara väldigt funktionell till alla de saker jag behöver för att starta eller avsluta dagen.

 34. Jon says:

  Nyblivna småbarnsföräldrar som knappt får sova, blickarna och leendena som utväxlas i badrumsspegeln på morgonen är trötta kan jag lova. Ett nytt läckert Holger skulle vi verkligen digga, skulle göra både oss och badrummet mer pigga. Ett dimgrönt skulle vi oss önska, för det vore som att få in en frisk fläkt av sommargrönska!

 35. Malin Svensk Björck says:

  Det gråa skulle jag vilja gå för det passar in perfekt i vårt badrum som går i vitt, ljusgrått och mörkgrått med detaljer i lila/rosa.
  Det badrumsskåp vi har är hemskt att titta i. För luckorna har slagit sig så det är som att vara i lustiga huset. Men tyvärr inte på det smickrande sättet…
  Skulle inte vara dumt med en spegel i badrummet som visar en någorlunda verklig bild av hur man ser ut. Då skulle nog dagen börja lite bättre 😉
  Ha en härlig sommar!

 36. Ulrika Andersson says:

  Älskar den här enkla, tidlösa och funktionella designen, speciellt för oss som har mindre badrum utan plats att ha hyllor eller skåp på golvet. Jag tycker det gröna är supersnyggt, men skulle helst önska mig ett i matt guld då jag tänkte lyxa till mitt lilla badrum med en liten ärvd guldkrona i taket och då skulle guldfärgen passa fint ihop. Eftersom mitt badrum är så litet så har jag inte plats för några detaljer, men med dessa två ihop skulle annan inredning inte behövas, mer än några mjuka handdukar och en doftande tvål.

 37. Julia Trostén says:

  Det grafitgrå Holger skulle passa så fint i vårt nya lilla badrum i ö-stugan. Skulle få hänga brevid ett fönster med utsikt ut över Mälaren, kan bara hoppas och önska att jag har tur 🙂

 38. sanela becovic says:

  Guldmatt.. det hade varit såååå härligt att få nåt nytt i badrummet som är gammalt och tråkigt!

 39. Hanna Sjöstedt says:

  Vill gärna vinna ett dimgrönt skåp. Tycker det är en härlig nyans som ger ro i sinnet. Och det kan vi trötta trebarnsföräldrar i vårt renoveringsprojekt byggt -78 behöva!

 40. Lena Rimm says:

  Att välja ett hus där familjen vår ska slå rötter,
  det håller mig vaken & gör mig så trötter.
  Med ett dimgrönt skåp skulle det lättare bli,
  då väljer vi det badrum som vår Holger skulle trivas i!
  Ett sådant skåp vore ju en dröm, en utopi.
  Skulle det mer än så kunna bli…?

 41. Jeanette says:

  Vi skulle verkligen behöva förnya vår badrumsinredning och jag skulle bli jätteglad om jag vann den här i färgen guld matt.

 42. Isabelle Nilsson says:

  Hej!
  Vilken fantastisk vinst, älskar verkligen designen! Att det finns utrymme bakom spegeln är verkligen perfekt för små badrum! Vi har ett litet minibadrum på ungefär 3 kvm,! Väggarna är i vit kakel med en liten detalj i grafitgrå. Och golvet är i grafitgrå klinkers! En sådan spegel i grafitgrå hade verkligen passat in perfekt i vårt lilla badrum! Helheten i badrummet hade blivit så mycket bättre äv vad den är nu. Plus att vi verkligen behöver mer förvaring där inne. Är så trött på spegeln vi har i badrummet för tillfället, den har varit där sedan vi flyttade in. Men att köpa en ny spegel för en studentbudget är tyvärr lite tufft! Hade blivit så in i bombens glad om denna fina spegel/skåp fick piffa upp vårt lilla badrum!

  Kram Isabelle

 43. Ingrid Ljungberg says:

  Jag skulle vilja vinna det i färgen Dimgrön eftersom den skulle passa in perfekt i vårt svårstylade badrum med en grön våtrumstapet i samma färg. Sedan är färgen så sjukt snygg också!

 44. Kari Mette Karlsson says:

  Ett grafitgrått Holger så litet och nätt,
  skulle passa fantastiskt i mitt lilla badrum rätt och slätt.
  Den gamla spegeln åker ut
  och burkar och småprylar får en egen plats till slut.

 45. Emelie Erlandsson says:

  Skulle passa utmärkt med ett dimgrönt i vårat 70-tals gröna badrum. Det vi har nu är från 70-talet med en spegel som varit sprucken i över 10 år, så ett nytt grönt och fint spegelskåp är verkligen på sin plats!

 46. Maria Cruz Sörensen says:

  I Svedbergs fina spegelskåp Holger vill jag mig spegla,
  då skulle jag ofta gå förbi å på mig själv snegla.
  Det mesta jag har i hemmet mitt,
  är stilrent å går i olika nyanser av vitt.
  En fin vit Holger vill jag vinna,
  så att jag in i spegelns värld kan försvinna.

 47. Anna Abrahamsson says:

  Jag är också med & tävlar !
  Har skickat dig ett mail ❤️
  Ha en underbar lördag ….
  Anna

 48. Eva A says:

  Skulle skänka skåpet till min renoverande son som är en skön renoverings amatör.
  Färger skulle bli svart eftersom övrig inredning går i vitt och grått o då är det en färg som passar in och inte stör.

 49. Rebecka Karlsson says:

  Holgerskåpen är så fina, jag är svag för gult och som av en tillfällighet hade det matchat perfekt till tapeten vårklockor som vi har i vår lilla toalett😊

 50. Anna Jaenson says:

  Fint skåp och fint namn. Mitt första barn skulle heta Holger var det tänkt, efter min morfar. Men, det blev en tjej. En Molly. Kanske kan jag få en Holger i familjen med detta skåp? En dimgrön Holger.

 51. Carolina/doredoris.se says:

  Så himla fint skåp, precis som det gamla klassiska man hade när man var liten. Kul att de finns i fina färger men extremt svårt att välja. Vi har vita väggar och svart golv i vårt badrum och det gröna skulle verkligen mjuka upp det grafiska. Annars hade guld varit fint också. Och gult. Haha!

 52. Mari says:

  Ett dimgrönt hade passat fint i vårt badrum som verkligen behöver ett lyft och med detta skåp så skulle detta sätta stilen för resten av inredningen i badrummet och samtidigt hålla ihop husets 50-tals karaktär.

 53. Sophia says:

  Jag har precis flyttat ihop med min pojkvän i hans lägenhet. Och överst på vår önskelista står ett vägghängt badrumsskåp då vi idag måste trängas om det lilla utrymmet som finns där . Så ett svart hade passat in perfekt!

 54. Annika Andersson says:

  Jag skulle välja grafitgrå för det skulle passa perfekt i vårt badrum när det blivit renoverat.

 55. Jenny Eriksson says:

  Skulle vilja ha Holger skåp i vitt för att det skulle smälta in mer i vårt lilla badrum. Just nu sitter enbart en spegel utan förvaring ovanför handfatet, inte så praktiskt för en barnfamilj som ständigt jagar förvaring, ständigt försöker maximera varenda kvadratmeter =)

 56. Fatima Mehmedovic says:

  Åh en i grafitgrå skulle vara helt fantastisk att få sätt upp inne på vår lilla toalett! Det är en gammal lägenhet och den gamla spegel och lilla glashyllan under har sett sina bästa dagar och skulle definitivt behöva uppdateras. 🙂

 57. Erika says:

  Föregående ägare till vårt hus valde att inreda badrummet helt i olika nyanser av grönt och turkost från golv till tak. Från början tyckte jag det var hemskt men för att göra det bästa av situationen har jag istället valt att ”go all in” för det gröna med handdukar, matta, duschdraperi mm och tycker nu att badrummet faktiskt är rätt läckert. Att få byta ut det fula och slitna badrumsskåpet mot ett dimgrönt ursnyggt Holger hade verkligen blivit kronan på verket. Med Holger på väggen skulle jag mötas av mitt leende varje gång jag tittade i spegeln!

 58. Annelie Höggren says:

  Att förnya badrummet vore kul, jag skulle vilja ha en gul.
  Svårt när plånboken är tom, jag skulle också vilja åka till Rom

 59. Natala Ivchenko says:

  Jag vill vinna en gul spegelskåp! Gul är min favoritfärg, den är så varm och somrig och skulle passa väldigt bra hos mig, t.o.m. vår kattlåda är gul.

 60. Anneli P says:

  Jag önskar färgen gul som skulle få mig att vakna glatt av dess gula glada färg varje morgon när jag sömnigt snubblar in i badrummet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *