Wish list June

Min önskelista för juni och för sommaren (och den mycket snart stundande semestern) är mest strålande sol och lediga dagar med vänner och familj (klyschigt va?). Men som alltid finns en liten lista med bra-ha-materiella saker, prylar som fångat mitt ibland nördiga designöga och saker som får hamna på drömskelistan.

Min önskelista här på inredningsbloggen för juni är, en påfyllning av nessisär-parfymen, den som får hänga med på strapatser ni vet, där gillar jag CLEAN (AdLink) doftar gott och lagom size. Det är ju olagligt att plocka koraller men jag tycker de är så fina som inredningsdetalj, helst nu på sommaren, på drömskelistan finns vasen Coral från Pols Potten (Adlink). Finaste badlakanet kommer från Totême (Adlink). Min träningsväska har gått sönder, jag har kikat in en ny från DAY (Adlink). Och efter helgen seglingspremiär så inser jag att nya tygskor måste införskaffas, jag siktar på ett par från Superga!wishlist

5 tankar om “Wish list June

 1. Anncha, stiligahem.se says:

  Träningsväskan får fem stjärnor från mig. Jag tyckwr att det är svårt att hitta träningsväskor som funkar att släpa till och från jobbet. Det är ju ofta då man hinner. Väskan ska gärna rymma även handväskan och ev matlåda utöver träningskläderna, så istället användr jag en stor och lätt väska – typ strandväska.

 2. Alex Hannu says:

  Hej! Jag ville bara säga hur mycket jag uppskattar din blogg. Jag har följt dig ett tag och fått huuur mycket inspiration till hur jag vill inreda min lägenhet. Man byter ju alltid efter ett tag, såklart, och då är det så himla bra att jag kan komma in och läsa dig blogg för att få ännu mer inspiration! Så tusen tack för det <3

  Jag ville även säga att jag äntligen har startat upp en alldeles egen hemsida med målningar jag gjort. Det skulle betyda oerhört mycket för mig ifall du ville kika in där och se om det kanske finns något du gillar? 🙂 Senaste dagarna har jag gjort lite egna tryck som man kan köpa som prints, jag blev supernöjd med dom!

  Hur som haver, tack för att du tog dig tiden att läsa det här, Jenny!

  Tusen kramar,
  Alex Hannu, http://www.alexhannudesign.tictail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *