Nystart

Det känns SÅ härligt att äntligen skriva det här inlägget. Bloggen har haft ett l å n g t sommarlov och efter semestern började jag spåna på bloggens framtid och look. Och nä, det är väl inga gigantiska förändringar som har hänt här direkt, men min portfolio är nu integrerad med min blogg, bilderna är bredare och får ta mer plats, det finns en kontaktsida, och det arbetas på en ny logga som kommer senare i höst. Några saker som kändes rätt att göra för att ta bloggen och min digitala plats på jorden vidare, bloggen firar ju faktiskt 10(!) år i år.

Jag är så glad och tacksam att jag har Hemtrender med mig i allt jag gör, nu i höst ännu mer. För jag har även gjort det, det berömda klivet. Det berömda steget, hoppat ut från klippan, bära eller brista, ja klyschorna är många men du fattar. Jag har tagit ett för mig stort steg och sagt upp mig från min fastanställning som projektledare på PR-byrån Trendgruppen PR där jag jobbat deltid i nästan två år. För att efter mammaledigheten satsa fullt ut på mitt frilansjobb. Det känns så fruktansvärt läskigt, på många vis, men det känns också helrätt. Jag tror och hoppas att det här kommer bli hur bra som helst.

I höst kombinerar jag mammadagar med frilansdagar tills Tage börjar föris till våren. Så det blir en mjukstart men känns som bästa kombinationen, det bästa av två världar. Jag bävar redan över att lämna vår lilla guldklimp på dagarna men det är ju ett naturligt steg i livet och jag njuter extra mycket dagarna med han nu.

Att blåsa liv i min blogg igen känns självklart. Den har ju gått lite på tomgång det senaste året som nybliven mamma och det har bloggats mest om mat och mammaliv. Men det är ju så det är, bloggen är en spegling av mig och det är så det ska vara.

Framöver hoppas jag kunna visa lite mer stylingjobb som jag gör. Visa mer inspirerande hem och bilder. Lite mer från mitt liv som frilansare. Och ja, vad innebär frilansjobb för mig då? Jo, jag hoppas kunna fortsätta assistera andra duktiga inredningsstylister som jag ibland har förmånen att göra. Jag hoppas få göra fler inredningsreportage, hemma-hos, det är väldigt kul tycker jag. Att välkomnas hem till människor som jag känner eller inte känner, till deras hem och få fånga hemmets charm i kameran tillsammans med en duktig fotograf. Sen hoppas jag kunna göra egna stylinguppdrag också och jobba på mitt uttryck och få mer tid till det.

Jag hoppas du som en gång läst Hemtrender, alltid läst Hemtrender, som känner mig eller aldrig träffat mig, att Du som läst hela vägen hit vill fortsätta att kika in här. Mitt mål är att du ska inspireras och ibland kanske även lära dig något, precis som jag på många sätt gör igenom dagens sociala medier. Jag ser framemot att fylla på listan av med mina hittills 1664(!) stycken blogginlägg. Hemtrender 2.0 på ett sätt!

10 tankar om “Nystart

    • hemtrender says:

      TACK Camilla! Hoppas det går bra för er <3

      Världen är liten, igår lunchade jag med Charlotte Wahlberg som berättade att ni kände varann 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *