Kategorier
DIY-tips Inspiration - Vardagsrum

Tusen DIY-idéer hos Johanna Måwe

I måndags var jag tillsammans med Jesper/Inredningsfotografen och fotade ett inredningsreportage hemma hos Johanna Måwe. Johanna jobbar som inredare och jag blev så sjukt imponerad av Johannas fenomenala jonglerande med att starta upp eget, inreda ett stort hus, och vara mamma till tre barn, alla under 5 år(!). Ja du fattar – vilken härligt energi det här det hemmet har. Det var en m y c k e t inspirerande dag.
Inte nog med att huset från 1906 var rent ut sagt skitsnyggt, här fanns DIY-idéer i vart och vartannat hörn. Häng med på en liten tur med några sneakpeaks.
Titta bara på den här lampan som Johanna gjort. Hon berättade hur hon gjorde den ”- det var bara att göra så och så. Och så köpte jag lite tyg, och rotting och gjorde så och så..” ja den var tydligen ganska lätt att sätta ihop enligt henne själv..
I sällskapsrummet fanns ett bord i glas som hon också gjort. En skiva i härdat glas, fyra runda krukor och några tassar. Klart!Här fanns också två tavlor som Johanna gjort av Canvas duk, överblivet spackel och färg. Enkelt och supersnyggt. Ljusstaken på skänken har Johanna också gjort.

Ja, det här var en riktigt guldgruva med DIY-idéer, så imponerad. Ska bli jättekul att visa hemmet i sin helhet lite längre fram – tills dess, in och följ Johanna på Instagram för fler braiga DIY-idéer!
Foto: Jenny Martinsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *