Kategorier
Bloggträffar

En frukost – i samarbete med Pinx Prints & Berns

I torsdags hade jag världens bästa start på dagen. Jag hade bjudit in några styliser, fotografer, bloggare och Influencers som jag beundrar till en frukost. Målet var att träffas och prata, i lugnan ro på neutral mark. Som frilansare springer jag på dessa likasinnade på fotningar och jobb, på pressvisningar och events. Men vi hinner aldrig lixom prata, prata sådär ordentligt som en skulle vilja. Så målet med frukosten var att vi skulle få möjlighet att prata. Och den blev precis så bra som jag hade hoppats. Vi hade många bra ämnen runt bordet om livet som egen, från våra olika roller men i samma bransch. Ett ämne var vilka titlar vi använder oss av, väldigt intressant då man som egenföretagare gör allt, och inte bara det som är ens fokus, som i vår bransch oftast är rätt flytande. Här kommer en lista på alla som var med (hoppas jag skrivit korrekt titlar nu) – du kanske hittar någon ny för dig att följa?

Lina Östling, Fotograf

Emma Wallmen, Stylist

Emma Johansson, Skribent, Fotograf, Influencer

Mikael Lundblad, Fotograf

Helena Lyth, Kreatör, Inspiratör, Influencer, Youtuber

Sara Medina Lind, Fotograf

Andrea Jörbrink, Stylist

Johanna Hjulander, PoddareEtt nytt varumärke som jag nu stolt jobbar med, Pinx Prints var med som sponsor. Det är ett varumärke från min hemstad Borås som skapar Lifeprints. Ännu ett varumärke som gör prints tänker kanske du? JA, det är sant men Pinx Prints står för något helt unikt, hos dem blir Du designer. Kika gärna in på deras hemsida om du vill se vad jag menar – du hittar den här: pinxprints.seBerns var också en sponsor för utan dem hade det inte blivit någon mat på frukosten. STORT tack till er båda!

Och tack ni som kom och gjorde frukosten till världens bästa. Denna bilden tog jag utanför, efter 11, en timma efter frukosten var slut enligt inbjudan, vi kunde helt enkelt inte slita oss ifrån varandra. Fler frukostar måste det bli!Foto: Emma Johansson & Jenny Martinsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *