Ett marmorbord – i samarbete med Nordiskarum.se

Jag fick en utmaning av Nordiskarum.se – att göra ett moodboard med inredning till en matplats med fokus kring deras marmorbord. Jag älskar ju att kombinera inredning om än bara digitalt och att göra moodboards så gärna för mig – jag antog utmaningen!

Det första jag ser när jag tittar på deras hemsida är en kategori som heter Svensktillverkat. Jag var på en föreläsning förra veckan som tog upp ämnet, att en tror att bara för att ett varumärke är svenskt så tillverkas produkterna här och av svenskt material som exempelvis svensk träråvara, men så är inte alltid (oftast inte) fallet. Så ju fler som tydligt visar eller har kategorier som detta tycker jag bara är bra.

Nu åter till mitt moardbord. Jag började med att kika igenom deras hemsida och började min inredning med detta marmorbord. I äkta italienskt härlig svart marmor, gillar idén om ett runt matbord också, känns mer inkluderande.

Till det svarta stolar i stål. En silvrig stor matta.. och så en taklampa med munblåst glas. Plus en modernare version av ett vitrinskåp, det har ju länge varit trendigt med öppna hyllor i våra kök men nu vill vi se våra saker bakom glas som i ett fint skåp.

Kollage med produktbilder från Nordiskarum.se

Och ja, jag gick lite all-in på svart, men jag har också hört rykten om att svart kommer komma tillbaka. Det har ju varit mycket metaller och trä de senaste åren men att nu börjar svart som basfärg komma tillbaka. Jag har gärna svart lite här och var och letar just nu efter snygga svarta handtag för att byta ut hemma för övrigt. Svart är det nya svarta kanske?

Nordiskarum.se kommer från Falköping där de också har en fysisk butik och säljer möbler och inredning över hela Sverige med fria frakter och öppet köp i 365 dagar.

Inlägget är ett samarbete med Nordiskarum.se

En tanke om “Ett marmorbord – i samarbete med Nordiskarum.se

  1. Pingback: I samarbete med Nordiskarum.se - Inredningsfeed

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *