Top of mind November

Dags för Gråvembers lista. Alltså är november alltid så här mörk och grå? Jag känner verkligen att min energinivå påverkas till typ kvartsfart… Jaja, det är väl bara att bita ihop, i helgen är det ju Advent och då blir det julmys i de julöppna ateljéerna i Gustavsberg. Du kommer väl..? Har du möjlighet så kom förbi, det brukar sätta fart på energinivån.

Vi börjar listan med ett favoritvarumärke, Ferm Living. Se vad fint de kommer med nu, först en kandelaber, älskar utformningen..

och sedan ett adventsljus, där en ska kryssa över av dag för dag fram till dopparedagen – vilken kul idé!

Trendgruppen PR hade pressdag för någon vecka sedan och deras utställning med vårens nyheter var kurerad av Pella Hedeby och Marie Ramse. Fint ihopsatt tycker jag som förväntat av detta dreamteam.

Foto: Mikael Lundblad

En av de fina sakerna där som jag såg var Iittalas och Alvar Altos klassiker i en ny kulör – linne! Väldigt fin.

Ett litet staycation tips eller Stockholmstips kommer här också. Hotel Frantz. Ett nytt familjeägt boutique-hotell som ligger mellan gamla stan och södermalm. Frantz Bock var skräddarmästare och lät bygga huset 1647, så det har några år på nacken. Men nu har det fått en underbar makeover och blivit hotell och jag skulle väldigt gärna sova här en natt eller två och fylla på mina batterier.

Snabb och koncist lista det här. Vi avslutar redan med lite fint julpynt från Arket (AdLink).

Det var allt för denna månad, nu välkomnar jag december och julmyset!

En tanke om “Top of mind November

  1. Pingback: Top of mind November - Inredningsfeed

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *