Top of mind oktober

Ja, alltså nu blir det rätt uppenbart då i och med rubriken men ja – jag ligger lite efter på bloggfronten. Jag jobbar ju inte heltid som bloggare och är inte på långa vägar en Influencer men jag gillar min blogg som tyvärr har fått stryka på foten lite de senaste veckorna pga av annat. Och eftersom vi är mitt i hösten och högtid för nyheter så jag skrapar ihop resterna från oktoberlistan som jag påbörjat + sticker in en superduper het nyhet från Design Of och kör oktobers lista den 12 november istället.

Vi kör hetaste hetast först va? Idag fick jag pressmeddelandet om att Design Of inlett samarbete med Carina Seth Andersson och skapat en vagn. I snyggaste färgen också, såhär står till i PM:
”När jag fick frågan om jag kunde tänka mig att göra någon typ av produkt för Design Of så var valet självklart. När man vet att personen som frågar är uppvuxen i en fabrik som tillverkar vagnar, då gör man en vagn” – Carina Seth Andersson.

Jag älskar det mesta Carina gör så även denna gång och färgen är ju bara så snygg, brunt är enligt mig snyggaste inredningsfärgen 2020.

Min bloggvän Daniellas syster Isabella Witte har lanserat nya prints, i de fyra elementen jord, luft, eld och vatten där dess kraft och harmoni illustreras. Daniella har stylat och fotat pressbilderna och de finns nu till försäljning från 750 kr stycket.

Svenskt Tenn har i samband med 95-års firandet lanserat tre produkter ur Svenskt Tenns arkiv (där det finns ca 2000 ritningar!) Ask Fisk i Tenn är formgiven av Nils Fougstedt, Vas Pumpa i Tenn och Bygelkrus i Tenn formgavs efter idéer av Estrid Ericson. Finns hos Svenskt Tenn nu och om du frågar mig så är vasen pumpa helt underbar.

Kylan har ju kommit också och den senaste veckan tycker jag mig sett snöflingor lite varstans i mitt Instagramflöde. Igår var jag i Uppsala och där föll snöflingorna så fint. Nu har jag redan investerat i en fluffy kappa men kan ju tipsa om &otherstories fina bruna (Adlink) iallafall.

Vi avslutar med LINUM Design där jag fick ett pressutskick skickat till mig för att highlighta deras nya e-handel, så den tänkte jag länka till här om du vill kika!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *