Kategorier
Tapeter

Graceful Stories med Boråstapeter

I torsdags åkte jag och Emma till Nääsfabriker utanför Göteborg. Det var Boråstapeter som bjudit in till ett härligt event tillsammans med kreatörer från nästan hela vårt avlånga land för att presentera nya kollektionen Graceful Stories.

Designern Ulrika berättade stolt om kollektionen som hon tagit fram och den presentationen – den var riktigt bra. Nu låter jag kanske lite köpt här men jag har ju jobbat i tapetvärlden i 4,5 år och sett otaliga tapetpresentationer men hennes väckte gåshud..

Efter presentationen tittade vi kollektionsböckerna och så fick vi sätta ihop våra egna buketter av torkade blommor som @artandflora hade med sig, som även stylat dukningen och utställningen så fint.

Här ovan står en stylistidol till mig Sarah Widman och fixar och här nedan en tjej jag aldrig träffat innan men följt länge på Instagram Susan Törnqvist. Bakom kameran till alla korten på eventet var underbara Alice som var jättekul att träffa igen.

Efter blomsterfix var det middag i orangeriet tillhörande den fina inredningsbutiken Brique Design. Kocken grillade kyckling och fisk direkt vid bordet på en liten grill och efterrätten var helt unik och inspirerad av kollektionen. Då känner en sig speciell kan jag lova!

Hur var kollektionen då? Väldigt fin. Den var väldigt feminim med mycket mjuka och varma toner. Såhär fint hade de stylat upp kollektionen i butiken, lägg märke till de otroligt fina blomsteruppsättningarna, igen @artandflora.

Jag förälskade mig lite i tapeten med marmorinspirerad känsla, Golden Marble.

Idag gick pressmeddelandet ut och pressbilderna damp ned i inkorgen. Såhär skriver designern Ulrika
– Kollektionen är skapad till en inredningsstil som bygger på en ny känsla av minimalism som är mjuk, varm och taktil.

För den uppmärksamma – ser du var de har fotat pressbilderna? jag var tvungen att fråga under kvällen för att få det bekräftat och det var som jag anade..

..hemma hos Sandra vars hem jag nyligen bloggat om också.

Jaha, det var min lilla rapport om nytt från tapetvärlden – på återseende!

2 svar på ”Graceful Stories med Boråstapeter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *