En dag på stranden

Igår tog jag tåget ned till Borås för att hälsa på min Bästis som nyligen blivit mamma. För att träffa gängets nya lilla stjärna. Medan jag åkte tåget ned så fixade jag med några bilder från kameraminnet som jag och min lilla stjärna Tage tog på stranden.

Vi har många stränder på Ingarö som vi brukar cykla till och denna delen av en udde är Tages favorit. Här kan han stå och kasta stenar i havet i timmar..

Det brukar vara en skön stund, han kastar sten och jag dricker mitt te som jag haft med mig. Denna gång hade jag med mig RIG TIGs nya termosmugg som jag fick på Formex häromveckan. Jag tänkte jag skulle ta en bild på min nya termos bara för kul, och jag lovar – det dröjer 1 sekund – innan min lilla sötknopp sätter sin mugg bredvid min för att den också ska få vara med på bild. Jag måste verkligen förtydliga detta – det är inte arrangerat – han var SÅ söt. Jag fick inte ta en enda bild på muggen utan att hans skulle stå bredvid. Gullen!

Han är en liten sakletare som sin mamma också och hittade en söt liten betongklump bland alla stenar som slipats av havet. Hem i cykelkorgen skulle den, och några pinnar också såklart.

Men nu blir det lite mer bebisgos här på västkusten innan jag åker hem till honom igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *