Top of mind september

Ja, jag älskar sommaren, såklart. Men september toppar ändå listan även favoritmånader. Jag älskar att en får klä på sig lite mer kläder men ändå att sommarfavoriterna kan leva vidare några veckor till. Att hugga tag i höstens projekt med en massa energi i kroppen efter semestern. Att det känns mer okej att spendera mer tid inomhus igen och mysa.

Men månaden börjar ju redan lida mot sitt slut och i sedvanlig ordning gör jag en lista med vad jag har i huvudet och anses vara viktigt att lyfta just nu. Så vi börjar med en sko, haha! Om det är någonting som återkommer frekvent här så är det ju sneakers. Jag har nog en liten förkärlek för sådana. Denna blev jag lite kär i men var tyvärr slut i min storlek – du har kanske större tur, du hittar den här (AdLink).

Via stylisten Sarah Widmans Instagram såg jag att hon låg bakom stylingen till Tarketts pressbilder av nya kollektionen Segno. Om vi först tittar på parkettgolvet då så är detta ett golv en kan skräddarsy, du kan helt enkelt lägga det på många olika sätt som exempelvis klassiska fiskben.

Och om vi sedan tittar på stylingen så tycker jag den är extremt snygg. Jag vet inte men det var denna bilden nedan här som jag såg först, älskar placeringen av lampan som tar plats i dörröppningen. Ibland är de det där som skaver lite som gör hela bilden. #stylistnörden

Styling: Sarah Widman, Foto: Sofi Sykfont

Några andra fina pressbilder är de nya från Alcro AD för kommande kollektionen ad.2020 med 20 ad-favoriter från de senaste 20 åren. Återvinning är bra.

Jag gillar att det vågas lite mer med färger men att det för den sakens skull inte behöver bli too-mutch. Att de här har låtit nederdelen, panelen, på väggen vara vit. Mycket snyggt. Och – lite mer info här från mitt egna tyckande – jag tror vi kommer få se mycket mer färg på väggarna framöver, ljust blått och ljust grönt. Stay tuned.

Styling: Ida Lauga, Foto: Ragnar Omarsson

Apporopå värmande plagg så är vår lilla son en riktig kepskille så nu har jag klickat hem den här ubergulliga från Zara, får se om den går hem!

Danska Moebe tycker jag har så mycket fint och nu har de kommit med nya lampor. Lampan är handgjord i keramik och en ska kunna vrida på glaskulan.. lite svårt att förklara men jag gillar att den kan ändra sitt uttryck och ljusriktning på så sätt. Kommer i butik i slutet av oktober för 3 495 kr.

Inredningsmässigt avslutar vi med nya vasen Clover från Cooee Design designad av norska Lars Tornøe. Kommer i fina färger och i tre olika storlekar.

Sist ut men inte minst vill jag tipsa om den godaste drycken just nu. Jag är som jag brukar tjata om en tedrickare av rang och tål inte kaffesmaken alls. Hos its: PLEAT senast beställde jag en Golden Latte med bland annat gurkmeja och skummad mjölk. Sjukt god- testa den om du har möjlighet. Det vara allt för denna gång – tack för mig!

En tanke om “Top of mind september

  1. Pingback: Top of mind september - Inredningsfeed

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *